De projectleider. Een vlag die de lading dekt: de leiders van de projecten.
Helden van de werf.

Kom bij ons team!

Projectleider

Wat doen onze projectleiders?

Een projectleider zorgt ervoor dat de hele planning netjes wordt opgesteld én wordt geïmplementeerd. De projectleider zorgt voor de risicoanalyse en de inventarisatie. Hij of zij definieert het preventieve controle systeem, zowel kwalitatief als kwantitatief en volgt dit mee op. Maandelijks wordt er gerapporteerd en geëvalueerd. Op basis hiervan wordt het lange termijn plan aangepast en waar nodig bijgestuurd.

Belangrijkste eigenschappen

Onze projectleiders (m/v) zijn slim. Zowel op vlak van technische kennis als op menselijk vlak. Zij weten dat de werf niet alleen technisch gedragen moet worden en kunnen mensen daar ook op aanspreken. Ze zijn volhardend maar empathisch in hun aanpak.
Ze gaan vooral heel vastberaden op hun doel af: het project laten lukken binnen de driehoek time – budget – scope.

Wat je moet kunnen en kennen

Als projectleider ben je op de hoogte van wat er technisch mogelijk is. Dit verschilt van werf tot werf, van project tot project. Van alle technische markten thuis zou een ideaalbeeld zijn, maar van één markt is ook al enorm goed. Je kan goed communiceren over alle niveaus heen en weet hoe je mensen in de juiste richting kan bewegen. Veiligheid op de werf is voor iedereen prioriteit numero uno, maar jij bent zelf op de hoogte van alle procedures en voorschriften.

Pas jij in dit plaatje?
Dan geven we jou graag een plaats!

Solliciteer nu!

Netwerk geeft je een plaats

Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag gaat binnen boeiende en spraakmakende projecten die bij jou passen. Altijd goed begeleid, altijd correct gebriefd. Zodat we er samen always a great job van maken.

We helpen je groeien en zorgen voor opleiding.
Een correct salaris wordt aangevuld met extralegale voorwaarden en gezellige drinks.
Jij wordt deel van ons geweldige team!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
    Als je je meest recente CV meestuurt, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor je. We zijn blij met cv's in pdf, doc of docx formaat.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Bredabaan 859 - 2930 Brasschaat
Hendrik van Veldekesingel 150 - 3500 Hasselt

Vacatures in België >>

Op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.