Netwerk als gecertificeerd dienstverlener

Netwerk fungeert regelmatig als aannemer op allerlei werven. We springen dan ook liever niet elke keer door verschillende hoepels om aan te tonen dat we veilig werken en dat we de sectoraanbevelingen hoog in het vaandel dragen.

Waar nodig hebben we dan ook de juiste maatregelen genomen en certificaten ingekaderd zodat we zonder meer kunnen aantonen dat we de regelgeving correct toepassen en dat wij en iedereen die Netwerk vertegenwoordigt te allen tijde veilig werken.

Federgon certificaat

Om aan te tonen dat medewerkers en opdrachtgevers vol vertrouwen kunnen samenwerken, zijn we actief lid van Federgon, wat resulteert in het Federgon certificaat. Dit garandeert dat de regelgeving correct wordt toegepast. Door het fatsoenlijk toepassen van de wetgeving en sectorale regelgeving tonen we aan dat we onze waarden ook effectief toepassen. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers én onze klanten op ons kunnen rekenen en vertrouwen.

Met het Federgon certificaat tonen we aan dat we beroepsbekwaam zijn en dat we weten waar we mee bezig zijn. Dat we opdrachten aanvaarden en uitvoeren in alle vertrouwelijkheid. We zijn burgerlijk aansprakelijk en handelen altijd ethisch.

VCA**

Een ander certificaat waar we fier op zijn is het VCA** certificaat. VCA staat voor VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) Checklist Aannemers. Een mondvol, maar vooral meer dan een checklist. VCA is een compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven structureel en objectief worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem. Dit betekent vooral dat een samenwerking met Netwerk en al wie netwerk vertegenwoordigt als veilig beschouwd kan worden.

Preventieadviseur

Veiligheid is altijd onze topprioriteit geweest. Naast de nodige veiligheidscertificaten werkt Netwerk nauw samen met Bart Van Hauwe, preventieadviseur bij Netwerk. Op die manier verzekeren we dat een samenwerking met Netwerk en al zijn projectmedewerkers als veilig beschouwd kan worden.

Wat doet een preventieadviseur zeg je?

Wel, de preventieadviseur is de rechterhand van de directie en de projectleiding op het gebied van veiligheid. Hij of zij staat in voor de veiligheidscoaching van de (sub)contractors, hands-on audits en de veiligheidsrondgangen on-site. Ook begeleid de preventieadviseur bedrijven wanneer er wettelijke keuringen moeten gebeuren.

Merci Bart om toe te zien op de veiligheid voor Netwerk!

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!