Netwerk is een warm en menselijk technisch projectsourcingskantoor. Wij zorgen ervoor dat iedereen tevreden is: onze mensen, onze klanten en wijzelf. Een driehoek met gelijke zijden en gelijke belangen.

Als projectsourcingskantoor geeft Netwerk bedrijven de mogelijkheid om projecten door externe specialisten te laten uitvoeren. De werknemers van Netwerk zijn specialisten in hun vak: coördinator, designer, inspecteur, technisch administratief bediende, werkvoorbereider, document controller, ingenieur, preventieadviseur, projectleider, technicians, maintenance manager

We geven technische mensen een plaats in heel veel sectoren zodat ze zich kunnen concentreren op specifieke projecten waar hun expertise vereist is, en dit altijd voor een afgesproken opdracht.

Op die manier kunnen onze klanten hun projecten laten uitvoeren door mensen met de nodige kennis en ervaring, op het juiste moment, in de juiste rol, al dan niet op locatie.

Zo wordt elke job always a great job!

Samenwerken met Netwerk?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!