Een kijkje achter de schermen bij Steven van Netwerk

Voor velen is Steven een bekend gezicht binnen Netwerk, maar wat doet hij nu precies? En hoe kan hij zowel voor onze professionals als voor onze klanten van waarde zijn? We doken dieper in de wereld van projectsourcing en spraken met Steven over zijn rol, visie en ambities.

 

Steven: de schakel tussen project en professional

Steven werkt nu bijna drie jaar bij Netwerk als accountmanager. In die tijd heeft hij zich ontpopt als een sleutelfiguur die talent aan projecten koppelt. “Het draait allemaal om het vinden van de juiste match,” legt hij uit. “Het is belangrijk dat onze professionals zich goed voelen in hun project en dat onze klanten de expertise krijgen die ze nodig hebben.”

 

De balans tussen kandidaat en klant

Bij projectsourcing is het essentieel om zowel de behoeften van onze mensen als die van de klant te begrijpen. Steven legt uit: “Het gaat erom te luisteren naar wat onze professionals willen en nodig hebben, en tegelijkertijd te begrijpen wat onze klanten zoeken. Het is een constante balans.”

 

De meerwaarde van Steven

Steven gebruikt zijn ervaring en inzicht om een brug te slaan tussen de behoeften van kandidaten en klanten. “Ik probeer altijd een paar stappen vooruit te denken, maar in een veranderende markt is dat niet altijd evident ” zegt hij. “Als ik weet dat een project binnenkort afloopt, zijn wij met het team al bezig met het zoeken naar de volgende mogelijkheid voor onze professionals.”

“Want de relatie met onze mensen is enorm belangrijk”

“Want de relatie met onze mensen is enorm belangrijk”. Vertrouwen, respect en toegankelijkheid vormen de basis voor een lange termijn samenwerking.

“Professionals kiezen vaak bewust voor Netwerk, een groot compliment naar gans ons team. “

Toekomstvisie

Steven kijkt ook vooruit: “We zijn sterk gegroeid maar ik zie nog veel potentieel voor Netwerk,”. “Ik wil onze relaties met huidige klanten verder verdiepen en nieuwe mogelijkheden verkennen. Daarnaast is het belangrijk dat we onze professionals blijven ondersteunen en hen kansen blijven bieden.”

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar je volgende project, of expertise nodig hebt voor een groot project, bel dan even met Steven. Met toewijding zal hij je in contact te brengen met wie je nodig hebt. Altijd een plezier om met Steven te babbelen en te kijken waar je kan connecteren.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!