20 Jaar Netwerk: Van Stevige Bomen tot Standvastige Partnerschappen

Ah, Antwerpen! Waar de Schelde glinstert en de kranen nooit stil staan. Bij Netwerk zijn we al 20 jaar een vaste waarde in de Antwerpse haven en de (petro)chemische sector. Tien jaar geleden plantten we een simpel maar doordacht cadeau bij onze toenmalige klanten: een fruitboom. Veel van die bomen staan er nu stevig bij, net als de bijhorende klantrelaties.

 

 

Die bomen zijn meer dan enkel hout, vruchten en bladeren. Ze symboliseren de groei en bloei die we samen doormaken. De beste tijd om een boom te planten was 20 jaar geleden; de tweede beste tijd is nu. Da’s ook ons motto als ‘t op klantrelaties aankomt. We wachten niet, we planten elke dag nieuwe zaadjes van vertrouwen en samenwerking.

Als je een Netwerker tegen het lijf loopt in de haven van Antwerpen of Rotterdam, dan merk je dat we weten waar we het over hebben. We staan met onze voeten in de dagelijkse realiteit en met onze armen in de takken van de toekomst.

Dit jaar, in 2024, vieren we dus ons 20-jarig bestaan. Een feestjaar waarin we niet alleen achteromkijken, maar vooral bouwen aan de toekomst. Net als bij die fruitbomen, zitten onze wortels stevig verankerd, klaar voor nog vele jaren van vruchtbare samenwerking.

Proost op groei, in alle betekenissen van ‘t woord!

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!