Peggy the Payroller: payroll is meer dan cijfers 

Payroll, het opvolgen van de lonen, is een cruciale factor voor een organisatie zoals Netwerk. Peggy vervult dan ook een cruciale rol. Al meer dan een decennium is zij de spilfiguur in de payroll-afdeling, en ze doet nog meer dan dat. Ze lééft de kernwaarden van Netwerk door naast het HR-technische proces vooral op mensen te focussen.

 

 

HR-ASSISTENT

Officieel is Peggy HR-assistent bij de payroll, maar in de praktijk is ze veel meer. Ze dient als het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met vragen over HR: alles van contracten tot ouderschapsverlof en ziekteverzekering. “Payroll is meer dan alleen loon uitbetalen; het is zorgen dat onze mensen zich gewaardeerd en begrepen voelen,” legt Peggy uit. 

 

Teamwork

Uiteraard staat Peggy niet alleen om alles op te volgen. Constant contact met Ine, Nadia, Karen en Elke zorgen ervoor dat ze deel is van een sterk, doorwinterd team om de administratieve mallemolen in goede banen te leiden. 

Digitalisering

In haar dertien jaar bij Netwerk heeft Peggy significante veranderingen meegemaakt, met vooral een digitale stap voorwaarts. De digitalisering van administratieve processen heeft veel veranderd en vergemakkelijkt. Peggy paste zich elke keer goed aan, en voelde het juist: er is nu nóg meer nood aan menselijke interactie.

Empathie tonen

Een van de meest cruciale aspecten van Peggy’s werk is dan ook haar vermogen om empathie te tonen. “Het menselijke aspect van HR kan niet onderschat worden. Het gaat niet alleen om het correct berekenen van lonen, maar ook om het ondersteunen van mensen door de complexiteit van HR-regelgeving. 

REGELGEVING EN bijscholen 

Naast de digitalisering veranderden de verschillende regelgevingen ook sterk. Peggy schoolt zich met de regelmaat van de klok bij en volgt de veranderingen nauwgezet op zodat ze steeds het juiste antwoord kan geven. Dankzij haar expertise en toewijding verzekert Netwerk dan ook dat elk aspect van de payroll correct wordt afgehandeld, wat essentieel is voor opbouw en behoud van vertrouwen. 

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!