Tonny’s Professionele Reis

Tonny’s leven is als een reis. Waarbij het onderweg zijn minstens even belangrijk is als het uiteindelijke doel.

Is er wel een einddoel? Of is er elke keer een andere bestemming? Hij vertelt honderduit over zijn studies, werkervaringen en keuze voor projectwerk. Zijn besluit om tussen twee projecten op wereldreis te vertrekken, is weer maar eens een mooi pleidooi voor projectwerk.

 

Een Veelzijdige Start

Tonny begon zijn carrière met een stevige basis in elektromechanica, om dan de administratieve toer op te gaan. Dankzij zijn kennis van techniek én administratie, ontwikkelde hij zich tot een expert in werkvoorbereiding. Zijn carrière, gekenmerkt door een continue zoektocht naar nieuwe uitdagingen, leidde hem door diverse technische functies waarbij hij zich steeds meer richtte op operationele taken en projectmanagement. Tonny is niet vies van werken, en wil zich vooral elke keer opnieuw bewijzen.

 

De Kern van Werkvoorbereiding

Tonny volgde samen met een aantal collega’s de opleiding Mechanisch Werkvoorbereider bij Netwerk. Dankzij zijn praktijkervaring vielen er veel stukken van de cursus op hun plaats. Als je nog nooit een technische installatie hebt gezien, is het wel heel abstract. Als werkvoorbereider heeft Tonny bewezen niet alleen een grondige kennis van het veld te hebben, maar ook het vermogen om complexe projecten efficiënt en effectief te leiden.

 

 

 

 

Een Balans tussen Werk en Avontuur

Wat Tonny’s professionele reis onderscheidt, is zijn vermogen om zijn carrière te verweven met een passie voor reizen. Na het succesvol afronden van een project (herfst 2023) gaf hij zichzelf de vrijheid om de wereld te verkennen, een keuze die niet alleen zijn persoonlijke horizon verbreedde, maar ook waardevolle inzichten en vaardigheden opleverde die zijn professionele leven verrijkten. Een goede afstemming met zijn accountmanager, de klant en Netwerk hielpen hier uiteraard bij.

 

Wereldreis vroegtijdig afgebroken

Nog tijdens zijn wereldreis (die voorlopig in Canada bleef hangen) werd hij gebeld door een van de klanten van Netwerk. Of hij zijn goede werk niet bij hen wilde verderzetten. In zijn huidige rol brengt hij zijn uitgebreide ervaring en frisse perspectieven in de praktijk, altijd met het oog op toekomstige groei en het verkennen van nieuwe mogelijkheden binnen het vakgebied.

Netwerken: De Sleutel tot Succes

Tonny erkent het belang van netwerken en het bouwen van professionele relaties, zowel binnen zijn huidige organisatie als in de bredere industrie. Deze connecties hebben hem niet alleen geholpen bij het vinden van nieuwe kansen, maar hebben ook zijn inzichten in de sector verdiept.

Het was dankzij de goede contacten (en uitmuntend werk) dat hij zijn nieuwe job kreeg aangeboden. Daarnaast helpt het om te weten waar collega-Netwerkers werken. Op die manier wordt het wel heel makkelijk om net iets sneller geholpen te worden als je iets nodig hebt. Het gaat vaak vooral om wie je kent en weten wie waarbij kan helpen. Leve het netwerk, leve Netwerk!

Een Nieuw Hoofdstuk bij Netwerk

De overstap naar Netwerk was een mooie wending in Tonny’s carrière, een die zijn professionele reis op een positieve manier heeft beïnvloed. Het toont aan hoe openheid voor nieuwe kansen en de bereidheid om te leren en te groeien de deur kunnen openen naar spannende nieuwe hoofdstukken in iemands carrière.

Tonny’s verhaal is een bewijs van hoe professionele toewijding en persoonlijke passies hand in hand kunnen gaan. Zijn reis (letterlijk én figuurlijk) benadrukt de waarde van levenslang leren, de kracht van netwerken en het belang van flexibiliteit. Flexibiliteit is niet voor niets één van de kernwaarden van Netwerk.

 

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!