Netwerk Nederland: een blik op de toekomst

Hey Jan, hoe gaat het? Hoe is je eerste jaar als CEO tot nu toe verlopen?

Toen de vraag kwam om Netwerk TS operationeel te gaan leiden, wist ik dat er wel wat werk aan de winkel was. Het was zeker een uitdaging, maar ééntje die ik maar al te graag aanging. Met een klein maar ijzersterk team, wisten we dat er veel meer mogelijkheden lagen. Het was vooral zaak om de juiste focus te leggen om iets moois op poten te zetten.

Ik heb gehoord dat Netwerk TS grote vooruitgang boekt onder jouw leiding. Kun je me iets vertellen over waar je aan gewerkt hebt?

Het was in eerste instantie van belang om een bepaalde stabiliteit te creëren waarop we dan op een gezonde manier kunnen verder bouwen. In het verleden lag de nadruk nogal sterk op kortere projecten. Versta me niet verkeerd, focus op korte termijn is ok – maar we hadden vooral nood aan stabiliteit.

Nu, een jaar later, denk ik dat de dames en ik best trots mogen zijn op wat we tot nu toe gerealiseerd hebben. De fundamenten liggen. Nu moet we onze focus vasthouden, kwalitatief werk blijven leveren en onze processen versterken.

Wat zie jij als de grootste uitdagingen voor Netwerk TS op dit moment en hoe pakken jullie die aan?

Onze grootste uitdaging is de organisatie op het juiste moment en met de juiste personen te versterken, zodat we onze groei kunnen blijven doorzetten. Daarnaast moeten we ervoor zorgen dat we kwalitatief blijven werken en zeker niet inboeten op wat wij belangrijk vinden

 

Zijn er spannende projecten of initiatieven waar je momenteel aan werkt en waar je bijzonder enthousiast over bent?

Er zijn zowel intern als extern verschillende leuke projecten waaraan gewerkt wordt. Op dit moment kan ik daar nog niet veel over vertellen, maar daarover meer in één van de volgende edities van de Netwerk Gazet 😊.

Hoe zie je de groei van Netwerk TS in termen van omzet en personeelsbestand in de komende 5 jaar?

Ons uiteindelijke doel is om een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten. Een partner waar ze op kunnen rekenen voor al hun vraagstukken en die meedenkt in oplossingen in hun belang. Daarnaast willen we vooral duurzaam blijven groeien. Omzet en personeelsbestand zijn uiteraard van belang voor elke onderneming in onze sector, maar ik ben ervan overtuigd dat dat een automatisch gevolg is van het goede werk dat er dagdagelijks verricht wordt door ons team – “hard work pays off”.

Wat zijn jouw prioriteiten voor het komende jaar en hoe denk je deze te bereiken?

Er is nog werk om onze interne processen te verbeteren, dus daar zal zeker op gefocust worden.

 

Hoe zie je Netwerk TS zich aanpassen aan veranderingen in de projectsourcing branche en de arbeidsmarkt in het algemeen?

We merken dat er meer en meer internationale mensen op de arbeidsmarkt komen. Daar hebben wij het afgelopen jaar sterk op ingezet. We moeten constant op de hoogte blijven van de geldende regelgeving, wat niet altijd evident is in een veranderend politiek klimaat. Daarnaast is een goede onboarding en opvolging van deze mensen essentieel voor hun succes bij onze klanten. Hoe meer zij de focus kunnen leggen op het werk en de opdracht waarvoor zij naar Nederland komen, hoe beter dat is voor onze klanten.

 

Hoe zorg je ervoor dat Netwerk TS een positieve bedrijfscultuur behoudt en dat medewerkers gelukkig en gemotiveerd zijn?

Flexibiliteit, betrouwbaarheid en bereikbaarheid zijn daar onze sleutelwaarden. Zowel voor onze interne als onze externe mensen heerst er een enorm flexibele bedrijfscultuur, waarbij wij acteren als een werkgever waar mensen terecht kunnen met hun vragen en problemen. Wij zijn steeds bereikbaar voor onze mensen, want iedereen heeft zo zijn specifieke noden. Dit maakt werken met mensen steeds weer boeiend en leerrijk voor ons.

Tot slot, wat is jouw favoriete aspect van het werken bij Netwerk TS en waarin onderscheidt Netwerk TS zich volgens jou van andere detacheringsbedrijven in Nederland?

Zonder enige twijfel is onze flexibiliteit ons sterkste punt. Net dat stapje extra zetten, net dat tikkeltje persoonlijker, net dat stukje extra begeleiding. Dat is iets waar we absoluut trouw aan moeten blijven. Dit combineren met een gezonde groei is onze uitdaging voor de toekomst. Ik heb er alle vertrouwen in dat we ook hier ons mannetje (of vrouwtje) zullen staan.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!