Een job als Maintenance Manager?

Heb jij een technische achtergrond en ben je op zoek naar een eerste of nieuwe job als Maintenance Manager?

Ontdek hieronder wat deze boeiende job bij Netwerk precies inhoudt en/of bekijk meteen onze laatste Maintenance Manager vacatures!

Kom bij ons team!

Wat doet een Maintenance Manager?

Als technisch manager ben je enerzijds de spilfiguur tussen het engineeringteam, technicians en de designers, anderzijds zorg je ervoor dat je je projecten helemaal opvolgt.

Samen met je team en collega’s zorg je voor verbetering van de integriteit van kritische en non-kritische processen. Op basis van bestekken en afgesproken voorwaarden werk je concepten uit die je samen met je team binnen de vooropgestelde tijd en budgetten tot een goed einde brengt.

Je bent hét aanspreekpunt voor project engineers, technicians en een aantal externe leveranciers. Je zorgt voor snelle informatiedoorstroming tussen alle partijen en bewaakt de kwaliteit van alle deelprojecten. Je rapporteert aan de general manager en werkt nauw samen met de sales manager.

Skills en eigenschappen

Als Maintenance Manager weet je heel goed waar je heen wil met je team binnen het project. Met je natuurlijke enthousiasme en zelfzekerheid weet je iedereen te begeesteren, te inspireren en te motiveren. Ook als het wat moeilijker gaat weet je vastberaden door te zetten om het project tot een goed einde te brengen.

Verder beschik je over een technisch masterdiploma. Industrieel ingenieur is bijvoorbeeld een goede uitgangspositie. Voor de meeste van onze projecten verwachten we ook enkele jaren ervaring als project engineer of projectleider.

Tot slot kan je goed met mensen overweg en heb je een scherp technisch inzicht. Structuur, planning en organisatie kunnen we aan jou overlaten en je communiceert deze over alle niveau’s heen, indien gewenst in het Nederlands, Frans én Engels.

Maintenance Manager: vacatures

Aan de slag als Manager Onderhoud? Bekijk dan zeker onze vacatures! Of solliciteer spontaan. Wij houden van initiatief!

Solliciteer nu! Bekijk vacatures

Een job als Maintenance Manager: iets voor jou? - Netwerk | Technische Jobs

Netwerk geeft je een plaats

Wij zorgen ervoor dat jij als Maintenance Manager aan de slag gaat binnen boeiende en spraakmakende projecten die bij jou passen. Altijd goed begeleid, altijd correct gebriefd. Zodat we er samen always a great job van maken.

We helpen je groeien en zorgen voor opleiding. Een correct salaris wordt aangevuld met extralegale voorwaarden en gezellige drinks. Jij wordt deel van ons geweldige team!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Als je je meest recente CV meestuurt, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor je. We zijn blij met cv's in pdf, doc of docx formaat.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!