Onze maintenance managers zorgen voor de verbetering van de integriteit van kritische en non-kritische processen. Niet voor doetjes.

Kom bij ons team!

Maintenance manager

Wat doen onze technisch managers?

Als technisch manager ben je de spilfiguur tussen het engineeringteam, technicians en de designers enerzijds en anderzijds zorg je ervoor dat je je projecten helemaal opvolgt. Samen met je team en collega’s zorg je voor verbetering van de integriteit van kritische en non-kritische processen. Op basis van bestekken en afgesproken voorwaarden werk je concepten uit die je samen met je team binnen vooropgestelde tijd en budget tot een goed einde brengt.

Je bent hét aanspreekpunt voor project engineers, technicians en een aantal externe leveranciers. Je zorgt voor snelle informatiedoorstroming tussen alle partijen en bewaakt de kwaliteit van alle deelprojecten. Je rapporteert aan de general manager en werkt nauw samen met de sales manager.

Belangrijkste eigenschappen

Je weet heel goed waar je heen wil met je team binnen het project. Met je natuurlijke enthousiasme en zelfzekerheid weet je iedereen te begeesteren, te inspireren en te motiveren. Ook als het wat moeilijker gaat weet je vastberaden door te zetten en het project tot een goed einde te brengen.

Wat je moet kunnen en kennen

Als technisch manager beschik je over een technisch masterdiploma. Industrieel ingenieur is bijvoorbeeld een goede uitgangspositie. Voor de meeste van onze projecten verwachten we ook enkele jaren ervaring als project engineer of projectleider. Je kan goed met mensen overweg en hebt een scherp technisch inzicht. Structuur, planning en organisatie kunnen we aan jou overlaten en je communiceert dat over alle niveau’s heen. Desgewenst in het Nederlands, Frans én Engels.

Pas jij in dit plaatje?
Dan geven we jou graag een plaats!

Solliciteer nu!

Netwerk geeft je een plaats

Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag gaat binnen boeiende en spraakmakende projecten die bij jou passen. Altijd goed begeleid, altijd correct gebriefd. Zodat we er samen always a great job van maken.

We helpen je groeien en zorgen voor opleiding.
Een correct salaris wordt aangevuld met extralegale voorwaarden en gezellige drinks.
Jij wordt deel van ons geweldige team!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
    Als je je meest recente CV meestuurt, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor je. We zijn blij met cv's in pdf, doc of docx formaat.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Bredabaan 859 - 2930 Brasschaat
Hendrik van Veldekesingel 150 - 3500 Hasselt

Vacatures in België >>

Op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.