Paule, tafeltennisster en werfsecretaresse

In de winter speel ik tafeltennis op provinciaal en nationaal niveau. We trainen drie keer per week en het weekend is gevuld met competitiewedstrijden op vrijdagavond en zaterdagmiddag  en op zondag spelen we vaak tornooien.

‘s Zomers hou ik het liever op een buitensport en speel ik recreatief tennis.
Het hele jaar door speel ik ook nog actief racketlon. Hierbij worden er steeds reeksen van wedstrijden gespeeld in verschillende disciplines: tafeltennis, badminton, squash en tennis.

Ik werkte zes jaar op rij als werfsecretaresse bij Fluxys, daarna verschillende andere werven en nu bij Sereant. Ik fungeer als tussenpersoon tussen het hoofdkantoor en de werf, wat de job zeer afwisselend maakt. Ik vertoef vooral in een mannenwereld en dat is tof.  De variatie gaat echt van koffiezetten tot digitaal klassement. Heerlijk!

Word jij mijn collega?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Als je je meest recente CV meestuurt, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor je. We zijn blij met cv's in pdf, doc of docx formaat.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!