Testimonials

Wie ben jij? Wat is Netwerk voor jou? Pizza of Spaghetti? 
Dit zijn slechts enkele vragen die onze medewerkers beantwoorden. 

Bekijk testimonials

 

Wat vind je van projectwerk?

Tiffany

Tiffany zocht een nieuwe job dichter bij huis. Franky nam contact op met haar en wist haar een goede job te bezorgen op de Scheldelaan. Toen het eerste project afsloot, kon ze bijna meteen starten op een andere site op de Scheldelaan. Ze is dan ook heel blij dat Netwerk haar een passende job kon bieden na dat eerste project. Daarnaast zorgen we er voor dat ze regelmatig uitgedaagd wordt: zo start ze in september met de opleiding preventieadviseur. 

Cindy 

Cindy startte in volle coronacrisis op bij Netwerk. Ze is dan ook wat blij om tijdens de nieuwjaarsreceptie eindelijk wat collega’s te zien. Ze werkt momenteel zowel in het Technisch Bureau als in de garage van BASF en vindt die afwisseling heerlijk. Haar hart heeft ze echter verloren in het opvolgen van grote industriële projecten. Op dit moment kiest ze er echter voor om er meer te zijn voor haar gezin. Wij zorgen dat we klaar staan wanneer jij wil veranderen Cindy! 

Jessy

Technisch administratief bediende bij Covestro en mama van twee. Ze startte in 2018 bij Netwerk, deed verschillende projecten, maar bij de start van de coronacrisis liep het even mis. Ze werkte even elders, met een optie vast. Dat is niets voor haar en daarom kwam ze terug bij Netwerk. Geef haar maar een project, met kantoren in een container en een duidelijke start en einde. 

Dat Netwerk altijd voor haar klaar staat, is een enorme plus.  

Stephanie 

Stephanie is pure vrolijkheid. En dat heeft haar afdeling ook écht gemerkt! Sinds ze daar is gestart, is de sfeer er nog beter geworden en komt iedereen er binnen met de glimlach. 

Ze is momenteel aan de slag als technisch administratief bediende en ondersteunt in die rol drie verschillende afdelingen. Door goed te jongleren met haar werk en haar tijd slaagt ze erin om iedereen tevreden en blij te houden. Het donderdags koffiekoekenmoment is voor haar hét moment om met de collega’s van de verschillende afdelingen bij te praten en te netwerken. 

Angel 

Angel werkt al jaren samen met Netwerk. Eerst als partner, later als Netwerker. Met zijn jarenlange ervaring heeft hij naar eigen zeggen het geluk gehad om de ingenieurs van Netwerk waarmee hij heeft samengewerkt te kunnen sturen en vormen om samen bekwamer & efficiënter te worden. Dankzij de langdurige samenwerking spreekt Angel zelfs over professionele vriendschap. De grootste troeven van Netwerk ziet Angel in de flexibiliteit en de wil om continue aan te passen en bij te leren in functie van de klant vereisten. Hij is dan ook enorm fier om voor Netwerk te mogen werken! 

Frédéric 

Fréderic is onze allround electriciteitsman. Werkvoorbereider, maar nog zoveel meer! Via LinkedIn kwam hij in contact met Dennisse. 
Voor hem is het enorm belangrijk dat zijn brein wordt beziggehouden, wat geen nkel probleem is in zijn job. Grootste uitdaging? Zoveel mogelijk mensen tevreden houden.  
Frédéric omschrijft Netwerk als geëngageerd. We zijn het eerste bedrijf waar hij een feeling mee heeft. Een bedrijf met een gezicht, met mensen waar je bij terecht kan.  

 

Bruno 

Bruno werkt al meer dan 15 jaar samen met Netwerk. Zijn professionele loopbaan schakelde hij aan elkaar met projecten. Lekker duidelijk: een begin en een einde en heel heldere verwachtingen. Op die manier kon hij enorm veel bedrijven, mensen en inzichten leren kennen op betrekkelijk korte termijn. Dankzij Netwerk kon hij ook verschillende projecten bij dezelfde klant aan elkaar rijgen zodat de opgedane kennis echt heel erg kon renderen. 

Als consultant en specialist voelt hij de druk en de verwachtingen echter jaar na jaar stijgen. Bedrijven nemen specialisten aan en verwachten meteen return on investment. Logisch, maar wel elke keer een uitdaging om die verwachtingen te overtreffen. 

Bruno omschrijft Netwerk als dé maatstaf. Professioneel, meerwaarde biedend en persoonlijke opvolging. Da’s Netwerk! 

 

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!