Nadia en het wagenpark

Netwerk heeft een stevig wagenpark. Met een vloot van bijna 80 autos is het dan ook een hele klus om die wagens te beheren. Er werd de afgelopen jaren veel afgegeven op “de bedrijfswagen”, maar helaas is het niet altijd makkelijk om op een alternatieve manier op je werk te komen. Zeker niet als je bedenkt dat het gros van onze mensen op nog te ontwikkelen sites werkt.  

We willen dat onze medewerkers zich ten volle op hun job kunnen concentreren. We ontzorgen hen op zoveel mogelijk vlakken. Een auto, tankkaart, onderhoud. Alles bij elkaar een mooi pakket, dat goed wordt geregeld. Winterbanden, zomerbanden, platte banden: Netwerk zorgt ervoor.
Het enige dat je zelf moet doen is instappen en gas geven. Maar niet teveel, want de boetes geven we met de glimlach door. 

Nadia, administratief manusje-van-alles

De hele fleet wordt intern gemanaged door Nadia. Iedereen die bij Netwerk werkt, komt met deze stille kracht in aanraking. Vertrouwd gezicht op kantoor sinds 2010, vrolijke babbels gegarandeerd. Waar ze in het begin vooral alle papieren dossiers op orde bracht, trok ze daarna stilletjes meer werk aan. Zo kennen we haar: altijd klaar om die extra meters te lopen. 

Intussen is ze echt een administratief manusje-van-alles: wagenpark, facturatie, verkeersboetes, kantoorbenodigdheden,… Moeten er kaartjes geschreven worden? Dan is Nadia de juiste vrouw op de juiste plaats: voor elke gelegenheid haalt ze haar mooiste kaligrafie pen boven en schrijft ze krullerige wensen.  

Van papier naar de cloud

In de afgelopen 12 jaar veranderde er heel veel. En er gaat nog veel veranderen. Alles wordt digitaal, ook de administratie en het beheer van het wagenpark. Nadia maakte de hele ommeslag niet alleen mee, ze was ook mee verantwoordelijk voor de meeste aanpassingen. Van een papieren klassement maakte ze een Access database en binnenkort wordt die vervangen door een cloud applicatie. 

Een groene toekomst

De weg naar een volledig groen wagenpark is nog lang. Zeker met de huidige wachttijden voor nieuwe wagens: tot dik twee jaar! Er wordt druk gepuzzeld aan een elektrische strategie voor 2026. Vanaf 2026 is het namelijk de bedoeling dat alle wagens “100% groen” worden. Netwerk werkt vandaag trouwens al aan een overgangsfase met de invoering van groenere wagens die minder dan 50gr co2 uitstoten. En de toekomst wordt nog beter: alleen maar elektrische wagens, niet meer hoeven tanken, maar laden.
Een boost voor het milieu, maar niet zonder uitdaging. Een hoofdbreker voor de komende maanden! 

Zwaai eens naar Nadia!

Nadia is altijd opgewekt en vrolijk: zwaai eens als je passeert. Kom je zelden op kantoor? Geen probleem! De komende maanden tref je haar zeker op een van onze events. Voor Nadia is dat een erezaak! 

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!