Een van de vijf actiedagen van de campagne Goodplanet is Dikketruiendag. Het is ondertussen al de 17e editie voor de Dikketruiendag. Ook Netwerk denkt aan het milieu en draagt zijn steentje bij aan een beter leefmilieu. Met andere woorden een symbolische actie in teken van het klimaat. Zo beperken wij de impact van ons bedrijf op het milieu.

BEKIJK DE FOTO’S

Dikketruiendag Netwerk

2020 was een bewogen jaar met vooral veel tegenslagen. Door een aantal maatregelen te volgen, kunnen onze medewerkers blijven werken. Lees hierover meer in het artikel salut 2020, het was ons geen genoegen.

Naast Covid is er de klimaatopwarming. Hiervoor zetten wij ons ook in door de actie Dikketruiendag uit te voeren. Jaarlijks, begin februari, zetten we de verwarming uit en halen we onze dikke truien tevoorschijn! Als we geluk hebben, kunnen we genieten van een mooi sneeuwtapijt als uitzicht. Op deze bijzondere dag is het dan ook ideaal om de truien en mutsen van Netwerk aan te trekken!

Ook de werksfeer is hierdoor alleen maar positief beïnvloed. Samen maken wij het beste ervan en hebben we allemaal een dikke trui aan. Nog een voordeel is natuurlijk de bespaarde kost! Dat scheelt al heel wat. Kortom, je kan geen nee zeggen tegen de actie.

Foto’s

Benieuwd naar meer?

 

Instagram

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!