We hebben elkaar dit jaar veel te weinig gezien. En ook nu in de wintermaanden zit dat er nog niet direct aan te komen.

MAAR! We denken wel aan jou en je familie. Voor 2021 niets dan goeds en veel: gezondheid, liefde en werk.

En voor 2021 hebben we ook nog wat verrassingen in petto!

 

VERRASSINGEN?! DAT WIL IK! BEKIJK DE VIDEO

SALUT 2020, HET WAS ONS GEEN GENOEGEN

2020 was voor weinig mensen echt een top jaar. Het leek wel alsof alle zout en smaak met een bot mes werd verwijderd. Dat was nodig ook, want het gezondheidsstelsel waar we allemaal in leven, was (en is nog steeds) in groot gevaar. De druk op de zorgsector was nog nooit zo groot en die druk straalde af op de rest van het land.

De impact was er dan ook naar.
Thuiswerken zonder directe collega’s, tijdelijke werkloosheid, geen bewegingsvrijheid meer. We leerden leven met nachtklokken, blijven 1.5m van elkaar weg en we zijn zelfs al gewend om mondmaskers te dragen als we naar de winkel gaan. Vreselijk, niet?

Maar!
We blijven hoopvol en kijken uit naar de toekomst. We maken plannen, stellen ons flexibel op en zien wel wat er kan.

Omdat het afgelopen jaar van iedereen extra inspanningen heeft gevraagd, bedanken we onze Netwerkers extra. Going the extra mile mag je in dit geval letterlijk nemen: we rijden van hot naar heir om alle eindejaarsgeschenken persoonlijk te bezorgen.

HI 2021, WIJ KIJKEN UIT NAAR JE KOMST!

Net zoals de zon elke dag weer zal opkomen, zo komt ook 1 januari van het volgende jaar er met zekerheid aan. Een nieuw jaar met nieuwe kansen en verse moed. Wij hebben in elk geval al een heleboel plannen in ’t verschiet!

WAAR WE DAN ZOAL NAAR UITKIJKEN?

Naar echte, fysieke bijeenkomsten.
Bij Netwerk zetten we heel erg in op jullie, onze mensen. We proberen in elk geval waar mogelijk onze waarde “Warm & menselijk” actief in te zetten. En dan kom je al snel bij échte events. Elkaar in ‘t écht zien, spreken en aanvoelen. Samen iets eten en bijpraten over een tas koffie, een glas wijn of een uiterst geslaagde mocktail.

Zodra het weer kan en veilig is, staan wij klaar met hapjes, drankjes en gezelligheid. Ow yeah!

SCHRIJF JE ALVAST IN VOOR DE KOMENDE EVENTS!

Heb je onze kerstkaart niet gekregen?

Download ze hier!

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!