Asset Performance Symposium 2019

De afgelopen 20 jaar deed BEMAS een uitstekende inspanning met de Maintenance Manager of the Year award. Elk jaar werd er uit een heleboel inzendingen één beste gekozen. Omdat stilstaan achteruitgaan is, werd er beslist om vanaf 2019 te spreken over Asset Performance. Omdat BEMAS mee is. Omdat er altijd een team staat. En die mogen in hun geheel in de bloemen gezet worden.
En wij waren er bij.

We zijn maar zo sterk als ons netwerk

Dat geldt voor iedereen, maar zeker voor ons. Als je je bedrijf noemt naar je sterkte, geef je meteen ook je achilleshiel bloot. Daarom werken we ook actief aan ons netwerk.

Eén van de meest beproefde tools is, ?drumroll?, netwerken.
Door velen gebruikt, maar slechts door weinigen écht tot waarde gemaakt. Want netwerken is meer dan recepties afschuimen, links en rechts schuine moppen tappen en naamkaartjes uitdelen.

Nee, als wij gaan netwerken, dan is dat met een doel.
Het doel? Luisteren. Heel veel luisteren.
Om dan te begrijpen en waar mogelijk een oplossing te kunnen bieden.

Soms komt die oplossing uit eigen stal. Wij hebben écht een topstal.
Maar even vaak komt die oplossing uit ons netwerk. En dat is waar het om gaat. Om oplossingen te kunnen bieden. Want daar zijn we nu eenmaal heel sterk in.

Wat leerden we op dit BEMAS Asset Performance Symposium 2019?

 

Kortom: een topavond, waar we veel mooie contacten legden en banden konden aanhalen. De eerste afspraken voor de komende weken zijn ook weer gemaakt!

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!