Een functie als Werkvoorbereider?

Heb jij een technische achtergrond en ben je op zoek naar een eerste of nieuwe uitdaging als Werkvoorbereider? Ontdek hieronder wat deze boeiende functie bij Netwerk precies inhoudt en/of bekijk meteen onze laatste Werkvoorbereider vacatures!

Kom bij ons team!

Wat is een Werkvoorbereider?

Een werkvoorbereider is iemand die het technische werkdrumrollvoorbereidt. Daarbij sta je op allerlei werven, in tal van ploegen, bij diverse bedrijven.

Als werkvoorbereider bij Netwerk werk je vaak in ‘construction’ of op ‘shutdown’ en ‘turnaround’ projecten, waarbij bepaalde industriële processen of installaties worden vernieuwd of verbeterd.

Je loopt van begin tot einde mee op deze projecten, en dat van de analyse en studie tot de uitvoering en verbetering. Overleggen en rapporteren? Dat doe je met de projectleiding, werfleiding en de dienst calculatie.

Je weet steeds wat er wanneer moet gebeuren tijdens je projecten en hoe. Als Werkvoorbereider ben je dan ook de rots in de branding tijdens het project, de houvast in moeilijke situaties. Een boeiende functie dus, met véél variatie en verantwoordelijkheid!

Kan jij je vinden in deze functieomschrijving van de Werkvoorbereider? Lees dan snel verder en ontdek of jij de juiste competenties en skills hebt!

Competenties en skills

Werkvoorbereiders bij Netwerk hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn praktisch en verstandig! Als technisch werkvoorbereider weet je precies hoe je het beste kan handelen in elke situatie. Je kan dan ook als geen ander dynamiek en snelheid combineren.

Uiteraard moet je in je functie als werkvoorbereider ook een aantal skills, competenties en de nodige kennis hebben – veiligheid is bijvoorbeeld een topprioriteit – maar in veel gevallen is ervaring minstens even belangrijk als theoretische kennis.

Omdat je vaak in een internationale ploeg terechtkomt, is ook talenkennis belangrijk. De opdrachtgever is doorgaans Nederlandstalig, dus Nederlands is een must. Engels is dan weer vaak de voertaal op projecten. Je moet je dus kunnen behelpen. Frans en Duits zijn pluspunten!

Tot slot zijn computers en software niet meer weg te denken op de werf. Voor sommige projecten moet je als werkvoorbereider dan ook met specifieke software kunnen werken. Microsoft Office is wel steeds basiskennis. En ook Roser is in bijna alle projecten onmisbaar. Net als jij!

Werkvoorbereider: vacatures

Wil jij aan de slag als Werkvoorbereider? Bekijk dan zeker onze vacatures! Of solliciteer spontaan. Wij houden van initiatief!

Solliciteer nu! Bekijk vacatures

Werkvoorbereider: iets voor jou? | Solliciteer bij Netwerk - Technische jobs

Netwerk geeft je een plaats

Wij zorgen ervoor dat jij als Werkvoorbereider aan de slag kan binnen boeiende en spraakmakende projecten die volledig bij jou passen. Altijd goed begeleid, altijd correct gebriefd, zodat we er samen always a great job van maken.

We helpen je groeien en zorgen voor de nodige opleiding binnen je functie. Een correct salaris met extralegale voorwaarden en gezellige drinks? Check!

Wil jij deel uitmaken van ons geweldige team? Vul dan snel je gegevens in en deel je cv. Graag tot snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Als je je meest recente CV meestuurt, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor je. We zijn blij met cv's in pdf, doc of docx formaat.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!