Een job als Technisch Administratief Bediende?

Ben jij goedlachs, integer, gestructureerd en administratief sterk? Altijd bezig, altijd opgeruimd, altijd paraat? Dan is een job als Technisch Administratief Bediende bij Netwerk helemaal je ding! Ontdek hier wat deze functie inhoudt en/of bekijk onze laatste vacatures!

Kom bij ons team!

Wat is een Technisch Bediende?

Als Technisch Administratief Bediende ben je de lijm tussen administratie, praktische regeling van alledag en mensen. Jij regelt alles zodat de rest van het team z’n werk kan doen. Van containers, telefonie en printers … tot de koffiebonen toe.

Daarnaast zorg je ervoor dat de technische documentatie netjes geklasseerd en up-to-date is. Je volgt offertes op bij leveranciers, meldt storingen en mompelt af en toe “Ik doe hier godverdomme alles!”.

Je bent een bezige bij die iedereen kent en iedereen weet je naar waarde te schatten. Want je bent het waard!

skills en eigenschappen

Voor een Technisch Administratief Bediende is elke dag anders. Vind je dat erg? Nee! Je flexibiliteit is enorm, hoewel deze vaak getest wordt. Verder werk je erg gestructureerd en nauwkeurig en vergeet je daardoor zelden iets, ook al is het soms een heksenketel.

Je bent zo betrouwbaar en integer dat iedereen je alles toevertrouwt. Jouw people skills zijn groot genoeg om een hele werf te begrijpen. Aangezien je vooral met de administratieve kant van de techniek in aanraking komt, is technische kennis geen vereiste.

Gezonde interesse voor technische objecten is uiteraard wel net zo prettig als Technisch Bediende. Office is je tweede natuur en communiceren doe je van nature erg goed, over alle niveaus heen. Je bent een kei in SAP en houdt het overzicht waar anderen dat verliezen!

TechniscH Bediende: vacatures

Wil jij aan de slag als Technisch Administratief Bediende? Bekijk dan zeker onze vacatures! Of solliciteer spontaan. Wij houden van initiatief!

Solliciteer nu! Bekijk vacatures

Technisch Administratief Bediende - Iets voor jou? | Netwerk

Netwerk geeft je een plaats

Wij zorgen ervoor dat jij als Technisch Administratief Bediende aan de slag kan binnen boeiende en spraakmakende projecten die volledig bij jou passen. Altijd goed begeleid, altijd correct gebriefd, zodat we er samen always a great job van maken.

We helpen je groeien en zorgen voor de nodige opleiding binnen je job als Technisch Administratief Bediende. Een correct salaris met extralegale voorwaarden en gezellige drinks? Check!

Wil jij deel uitmaken van ons geweldige team? Vul dan snel je gegevens in en deel je cv. Graag tot snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Als je je meest recente CV meestuurt, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor je. We zijn blij met cv's in pdf, doc of docx formaat.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!