Technicians zijn onze troef in het project, zij zorgen voor de praktische uitvoering. Soldaten die oorlogen winnen.

Kom bij ons team!

Technicians

Wat doen onze technicians?

Voorbereiden, controleren en implementeren van technische installaties. Je zorgt dat andere diensten op jouw onderdeel kunnen aansluiten. Voor externen ben je hét praktische aanspreekpunt: je kan te allen tijde vertellen hoe jouw onderdeel loopt en waar ze voor moeten opletten. Samen met je team (onder leiding van een ervaren team lead) zorg je voor een vlekkeloos verloop.

Als er storingen zijn, worden jullie er als eerste bijgeroepen. Jullie houden de boel draaiend, altijd. Prioriteiten stellen gebeurt meestal in team, maar jij kan ook perfect triëren. Technicians werken dan ook vaak met een wachtsysteem. Ook jij bent daar niet vies van. Flexibiliteit werkt in twee richtingen en dat weet je.

Belangrijkste eigenschappen

Een goede technician is vooral heel erg praktisch ingesteld. Make it work. Work it.
Uiteraard wordt de nodige voorzichtigheid aan de dag gelegd en worden voorgeschreven protocollen nauwkeurig gevolgd. Je gaat ijverig aan de slag en kan geduldig doorwerken tot een taak volledig is afgerond.
Je ziet op voorhand voor je geestesoog al wat je wil bereiken en werkt door tot je daar bent.

Wat je moet kunnen en kennen

Als technician ben je, ? tadaa ?, technisch geschoold. Elektromechanica, mechanica of elektriciteit. Je hebt al een tijdje gewerkt in deze functie en weet je dus professioneel uit de slag te trekken op een werf.
Je kan plannen lezen en bent analytisch aangelegd. Procedures volg je met de ogen spreekwoordelijk gesloten. Je wil kwaliteit leveren en voelt je verantwoordelijk voor jouw takenpakket.
Je houdt ervan in teamverband te werken: alleen ga je sneller, samen geraken we verder!

Pas jij in dit plaatje?
Dan geven we jou graag een plaats!

Solliciteer nu!

Netwerk geeft je een plaats

Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag gaat binnen boeiende en spraakmakende projecten die bij jou passen. Altijd goed begeleid, altijd correct gebriefd. Zodat we er samen always a great job van maken.

We helpen je groeien en zorgen voor opleiding.
Een correct salaris wordt aangevuld met extralegale voorwaarden en gezellige drinks.
Jij wordt deel van ons geweldige team!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
    Als je je meest recente CV meestuurt, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor je. We zijn blij met cv's in pdf, doc of docx formaat.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Bredabaan 859 - 2930 Brasschaat
Hendrik van Veldekesingel 150 - 3500 Hasselt

Vacatures in België >>

Op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.