Op zoek naar een job als Technieker?

Heb jij een technische achtergrond en ben je op zoek naar een eerste of nieuwe job als Technieker?

Ontdek hieronder wat deze boeiende job bij Netwerk precies inhoudt en/of bekijk meteen onze laatste vacatures voor Techniekers!

Kom bij ons team!

Wat is een Technieker?

Technieker is een algemeen begrip. Wat doet een Technieker bij Netwerk? Technische installaties voorbereiden, controleren en implementeren. Als Technicus zorg je ervoor dat andere diensten op jouw projectonderdeel kunnen aansluiten.

Voor externen ben je dan weer hét praktische aanspreekpunt: je kan te allen tijde vertellen hoe jouw projectonderdeel loopt en waar ze voor moeten opletten. Samen met je team (onder leiding van een ervaren team lead) zorg je voor een vlekkeloos verloop.

Als er storingen zijn, worden jullie er als eerste bijgeroepen. Jullie houden de boel draaiend, altijd. Prioriteiten stellen gebeurt meestal in team, maar jij kan ook perfect prioriteren. Technicians werken dan ook vaak met een wachtsysteem. Ook jij bent daar niet vies van. Flexibiliteit werkt in twee richtingen en dat weet je.

Skills, kennis en ervaring

Als Technician ben je – tadaa! – technisch geschoold. Denk daarbij aan Elektromechanica, Mechanica of Elektriciteit. Je hebt al een tijdje gewerkt in deze functie en weet je dus professioneel uit de slag te trekken op een werf.

Je kan plannen lezen en bent analytisch aangelegd. Procedures volg je met je ogen dicht, bij wijze van spreken uiteraard. Je wil kwaliteit leveren en voelt je verantwoordelijk voor jouw takenpakket.

Een goede Technician is ook heel erg praktisch ingesteld. Make it work. Work it. Verder is voorzichtigheid geen overbodige luxe en volg je nauwgezet de voorgeschreven protocollen.

Als Technieker ga je ijverig aan de slag en kan je geduldig doorwerken tot een taak volledig is afgerond. Je ziet op voorhand in gedachten al voor je wat je wil bereiken en werkt door tot je daar bent.

Tot slot hou je ervan om in teamverband te werken: alleen ga je sneller, samen geraken we verder!

Technieker: vacatures

Wil jij aan de slag als Technieker? Bekijk dan zeker onze vacatures! Of solliciteer spontaan. Wij houden van initiatief!

Solliciteer nu! Bekijk vacatures

Op zoek naar een job als Technieker / Technician - Netwerk | Technische jobs

Netwerk geeft je een plaats

Wij zorgen ervoor dat jij als Technieker aan de slag kan binnen boeiende en spraakmakende projecten die volledig bij jou passen. Altijd goed begeleid, altijd correct gebriefd, zodat we er samen always a great job van maken.

We helpen je groeien en zorgen voor de nodige opleiding binnen je job als Technieker. Een correct salaris met extralegale voorwaarden en gezellige drinks? Check!

Wil jij deel uitmaken van ons geweldige team? Vul dan snel je gegevens in en deel je cv. Graag tot snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Als je je meest recente CV meestuurt, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor je. We zijn blij met cv's in pdf, doc of docx formaat.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!