De preventieadviseurs, dat zijn onze foutenspeurneuzen.

Kom bij ons team!

Preventieadviseur

Wat doen onze preventieadviseurs?

Onze preventieadviseurs zijn de rechterhand van de directie en de projectleiding op gebied van veiligheid. Zij zorgen ervoor dat de veiligheidsfilosofie in het hele project wordt uitgedragen.
Zij zorgen voor de veiligheidscoaching van de (sub)contractors, doen hands-on audits en doen de veiligheidsrondgangen on-site. Wanneer er wettelijke keuringen moeten gebeuren, zijn zij de man of vrouw van dienst om de geaccrediteerde bedrijven te begeleiden.

Belangrijkste eigenschappen

Naast een hands-on mentaliteit beschikt een preventieadviseur ook over een ruime ervaring in allerlei projecten. Hij of zij is enorm communicatief en kan veiligheidsrichtlijnen perfect overbrengen. Geduld en een liefde voor veiligheid zijn hun tweede natuur. Verder is een preventieadviseur betrouwbaar, straalt hij vertrouwen uit en is’t ie vreedzaam. Heel handig wanneer hij of zij als actieve veiligheidscoach in the field wordt losgelaten.

Wat je moet kunnen en kennen

Praktische kennis van Office goes without saying. Je kent je weg in een professionele omgeving. Voor jou is geen werf te groot en je hebt er al wel wat gezien. Een stevige dosis ervaring en zelfvertrouwen zijn meegenomen.
Je hebt bij voorkeur een technische opleiding genoten en hebt alvast een opleiding Preventieadviseur afgewerkt.

Je communicatieskills gaan verder dan je moedertaal en je weet het veiligheidsbeleid goed over te brengen aan iedereen op de werf. Nederlands, Frans en Engels zijn een basis, de rest is mooi meegenomen. Je assertiviteit en empathie maken dat je op alle niveaus binnen de organisatie (van directie tot subcontractor) kan communiceren.

Stressbestendigheid, flexibiliteit en omgang met deadlines is voor jou een tweede natuur. Net zoals zorgvuldigheid en voorzichtigheid. Dat bewijs je ook met je VCA-VOL attest en kennis van de welzijnswetgeving.

You practice what you preach.

Pas jij in dit plaatje?
Dan geven we jou graag een plaats!

Solliciteer nu!

Netwerk geeft je een plaats

Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag gaat binnen boeiende en spraakmakende projecten die bij jou passen. Altijd goed begeleid, altijd correct gebriefd. Zodat we er samen always a great job van maken.

We helpen je groeien en zorgen voor opleiding.
Een correct salaris wordt aangevuld met extralegale voorwaarden en gezellige drinks.
Jij wordt deel van ons geweldige team!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
    Als je je meest recente CV meestuurt, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor je. We zijn blij met cv's in pdf, doc of docx formaat.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Bredabaan 859 - 2930 Brasschaat
Hendrik van Veldekesingel 150 - 3500 Hasselt

Vacatures in België >>

Op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.