Preventieadviseur worden?

Heb jij een technische achtergrond en wil je Preventieadviseur worden of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als Safety Advisor?

Ontdek hieronder wat deze boeiende job bij Netwerk precies inhoudt en/of bekijk meteen onze laatste vacatures voor Preventieadviseurs!

Kom bij ons team!

Wat is een Preventieadviseur?

Wat doet een Preventieadviseur precies? Wel, als Safety Advisor ben je de rechterhand van de directie en de projectleiding op het gebied van veiligheid. Je zorgt ervoor dat de veiligheidsfilosofie in het hele project wordt uitgedragen.

Daarbij sta je in voor de veiligheidscoaching van de (sub)contractors, hands-on audits en de veiligheidsrondgangen on-site. Wanneer er wettelijke keuringen moeten gebeuren, ben jij de man of vrouw van dienst om de geaccrediteerde bedrijven te begeleiden.

Kan jij je vinden in deze functieomschrijving van de Preventieadviseur? Lees dan snel verder en ontdek of jij de juiste kennis, skills en competenties hebt!

Skills, kennis en ervaring

Wil je preventieadviseur worden? Dan moet je van veiligheid, zorgvuldigheid en voorzichtigheid je tweede natuur maken en ook over een hands-on mentaliteit stressbestendigheid en flexibiliteit beschikken.

Verder moet je als Safety Advisor erg communicatief zijn zodat je alle veiligheidsrichtlijnen perfect kan overbrengen aan iedereen op de werf. In je moedertaal, maar ook in het Nederlands, Engels en Frans.

Je bent betrouwbaar, vreedzaam, geduldig en straalt vertrouwen uit. Dankzij je assertiviteit en empathie kan je op alle niveaus binnen de organisatie (van directie tot subcontractor) communiceren.

Wat je kennis betreft, heb je bij voorkeur een technische scholing genoten en een opleiding Preventieadviseur afgewerkt. Verder zijn een VCA-VOL attest, kennis van de welzijnswetgeving en praktische kennis van Office een must.

Je kent je weg in een professionele omgeving. Voor jou is geen werf te groot en je hebt er al wel wat gezien. Een stevige dosis ervaring en zelfvertrouwen zijn meegenomen. You practice what you preach.

Preventieadviseur: vacatures

Wil jij aan de slag als Preventieadviseur? Bekijk dan zeker onze vacatures! Of solliciteer spontaan. Wij houden van initiatief!

Solliciteer nu! Bekijk vacatures

Preventieadviseur: iets voor jou? | Netwerk - Technische jobs

Netwerk geeft je een plaats

Wij zorgen ervoor dat jij als Preventieadviseur aan de slag kan binnen boeiende en spraakmakende projecten die volledig bij jou passen. Altijd goed begeleid, altijd correct gebriefd, zodat we er samen always a great job van maken.

We helpen je groeien en zorgen voor de nodige opleiding binnen je job als Preventieadviseur. Een correct salaris met extralegale voorwaarden en gezellige drinks? Check!

Wil jij deel uitmaken van ons geweldige team? Vul dan snel je gegevens in en deel je cv. Graag tot snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Als je je meest recente CV meestuurt, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor je. We zijn blij met cv's in pdf, doc of docx formaat.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!