Op zoek naar een job als lasinspecteur?

Heb je ervaring als lasser, sta je bekend om je nauwgezetheid en ben je op zoek naar een eerste of nieuwe job als Lasinspecteur?

Ontdek hieronder wat deze boeiende job bij Netwerk precies inhoudt en/of bekijk meteen onze laatste vacatures voor Lasinspecteurs!

Kom bij ons team!

Wat is een Lasinspecteur?

Een Lasinspecteur is een term die vele ladingen dekt. Wat doet een Lasinspecteur bij Netwerk? Je loopt projecten mee door, van begin tot einde, en bekijkt al het laswerk tot in de puntjes.

Als lasinspecteur ben je uiteraard ont-zet-tend nauwkeurig. Niets ontgaat jouw arendsoog. Je inspecteert – duhh! – het laswerk op onze werven, maar je coördineert ook, stuurt bij, coacht en stelt de lassers op de werf goedgezind.

Onze lasinspecteurs hebben allen de wilskracht en vastberadenheid om de opdracht goed aan te vatten en tot een uitstekend einde te brengen. Ze controleren dan ook niet zomaar het minste. We gaan er prat op dat onze inspecteurs erg betrouwbaar zijn en uiterst nauwkeurig te werk gaan.

Skills, kennis en ervaring

Het is erg belangrijk dat je als Lasinspecteur overweg kan met P&ID, met isometrische en plotplannen, technische datasheets en specificaties. Je moet je weg kunnen vinden zowel in het theoretische gedeelte als in de day-to-day beleving.

Je weet hoe je niet-destructief onderzoek moet uitvoeren, wat de gangbare codes, specificaties en standaarden zijn en hoe je op een productieve manier met een pc overweg moet.

Afhankelijk van de opdracht en de opdrachtgever moet een inspecteur de juiste certificaten kunnen voorleggen. Deze certificaten tonen aan dat de inspecteur over de juiste kennis beschikt en hij / zij de inspecties perfect kan uitvoeren.

Verder is kennis van het Nederlands onmisbaar, vaak komt hier nog een tweede taal bij aangezien veel van onze klanten op een internationaal niveau opereren. Kennis van Engels, Frans of Duits is dus altijd een pluspunt, zo niet een vereiste.

Lasinspecteur: vacatures

Aan de slag als Lasinspecteur? Bekijk dan zeker onze vacatures! Of solliciteer spontaan. Wij houden van initiatief!

Solliciteer nu! Bekijk vacatures

Lasinspecteur worden | Netwerk - Technische jobs

Netwerk geeft je een plaats

Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag gaat binnen boeiende en spraakmakende projecten die bij jouw functie als Lasinspecteur passen. Altijd goed begeleid, altijd correct gebriefd. Zodat we er samen always a great job van maken.

We helpen je groeien en zorgen voor opleiding. Een correct salaris wordt aangevuld met extralegale voorwaarden en gezellige drinks. Jij wordt deel van ons geweldige team!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Als je je meest recente CV meestuurt, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor je. We zijn blij met cv's in pdf, doc of docx formaat.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!