Geen vraag te veel, goedlachs en integer. Elke dag opnieuw.

Kom bij ons team!

Inspecteur

Wat doen onze inspecteurs?

Inspecteurs bij Netwerk waken over de kwaliteit. Zij volgen alle activiteiten zeer nauwgezet op en rapporteren hierover in het inspectierapport. Ze lopen mee van bij de voorinspecties en het inspectieplan over effectieve inspectie tot inspectierapport. En dat zowel in de werkplaatsen als op de werf zelf.
Ook de herstellingen vallen vaak onder hun alziend oog.

Belangrijkste eigenschappen

Onze inspecteurs hebben allen de wilskracht en vastberadenheid om de opdracht goed aan te vatten en tot een uitstekend einde te brengen. Ze controleren dan ook niet zomaar het minste.
We gaan er prat op dat onze inspecteurs erg betrouwbaar zijn en uiterst nauwkeurig te werk gaan.

Wat je moet kunnen en kennen

Het is erg belangrijk dat je als inspecteur overweg kan met P&ID, met isometrische en plotplannen, technische datasheets en specificaties. Je moet je weg kunnen vinden zowel in het theoretische gedeelte als in de day-to-day beleving.

Je weet hoe je niet-destructief onderzoek moet uitvoeren, wat de gangbare codes, specificaties en standaarden zijn en hoe je op een productieve manier met een pc overweg moet.

Afhankelijk van de opdracht en de opdrachtgever moet een inspecteur de juiste certificaten kunnen voorleggen. Deze certificaten tonen aan dat de inspecteur over de juiste kennis beschikt en hij / zij de inspecties perfect kan uitvoeren.

Verder is kennis van het Nederlands onmisbaar, vaak komt hier nog een tweede taal bij aangezien veel van onze klanten op een internationaal niveau opereren. Kennis van Engels, Frans of Duits is dus altijd een pluspunt, zo niet een vereiste.

Pas jij in dit plaatje?
Dan geven we jou graag een plaats!

Solliciteer nu!

Netwerk geeft je een plaats

Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag gaat binnen boeiende en spraakmakende projecten die bij jou passen. Altijd goed begeleid, altijd correct gebriefd. Zodat we er samen always a great job van maken.

We helpen je groeien en zorgen voor opleiding.
Een correct salaris wordt aangevuld met extralegale voorwaarden en gezellige drinks.
Jij wordt deel van ons geweldige team!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
    Als je je meest recente CV meestuurt, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor je. We zijn blij met cv's in pdf, doc of docx formaat.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Bredabaan 859 - 2930 Brasschaat
Hendrik van Veldekesingel 150 - 3500 Hasselt

Vacatures in België >>

Op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.