Een job als Engineer?

Heb jij een technische achtergrond en ben je op zoek naar een eerste of nieuwe job als Ingenieur?

Ontdek hieronder wat deze boeiende job bij Netwerk precies inhoudt en/of bekijk meteen onze laatste vacatures voor Engineers!

Kom bij ons team!

Actuele engineering vacatures

Wat doet een Technisch Ingenieur?

Technisch Ingenieurs bij Netwerk kijken verder dan hun neus lang is. Je bent de lijm tussen de verschillende disciplines die aan het project meewerken. Verder ben jij hét het aanspreekpunt voor alles wat betreft het technische aspect van het project.

Naast technische (process ontwerp, specificaties, plannen, datasheets, bijzondere uitvoeringsvoorwaarden & prijsborderellen, verzamelen en herwerken van up-to-date as-built informatie,…) kan zijn/haar taak ook administratieve en financiële aspecten omvatten (vergunningsaanvragen conform geldende wetgeving, opstellen en evalueren van prijsaanvragen, …). Een ingenieur doet met andere woorden wat moet gedaan worden om een project mee te doen slagen.

Belangrijkste eigenschappen

Om een project te doen slagen is er naast hard werken ook een berg brains nodig. Deze worden gecombineerd over de verschillende disciplines heen, maar een ingenieur bij Netwerk is altijd enorm analytisch ingesteld en bijzonder intelligent.
Onze ingenieurs gaan elke opdracht aan met een volhardendheid en vastberadenheid die zijn weerga niet kent. Ingenieurs zijn ontrafelaars pur sang. Zij zien makkelijk patronen in complexe zaken.

Skills en kennis

Een masterdiploma, kennis van verschillende talen (NL/FR/EN) en gebruik van Microsoft Office goes without saying. Daarnaast heb je praktische ervaring met het opstellen van engineering documenten voor de sector waarin je werkzaam zal zijn en ben je op de hoogte van de aldaar gebruikte codes, normen en standaarden.

Technisch Ingenieur: vacatures

Aan de slag als Technisch Ingenieur? Bekijk dan zeker onze vacatures! Of solliciteer spontaan. Wij houden van initiatief!

Solliciteer nu! Bekijk vacatures

Een job als technisch ingenieur - Iets voor jou? - Netwerk | Technische jobs

Netwerk geeft je een plaats

Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag gaat binnen boeiende en spraakmakende projecten die bij jou passen. Altijd goed begeleid, altijd correct gebriefd. Zodat we er samen always a great job van maken.

We helpen je groeien en zorgen voor opleiding.
Een correct salaris wordt aangevuld met extralegale voorwaarden en gezellige drinks.
Jij wordt deel van ons geweldige team!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Als je je meest recente CV meestuurt, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor je. We zijn blij met cv's in pdf, doc of docx formaat.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!