een job als Document Controller?

Heb jij een technische achtergrond en ben je op zoek naar een eerste of nieuwe job als Document Controller?

Ontdek hieronder wat deze boeiende job bij Netwerk precies inhoudt en/of bekijk meteen onze laatste Document Controller vacatures!

Kom bij ons team!

Wat doet een Document Controller?

De naam geeft het al een beetje weg: Document Controllers of Documentbeheerders zorgen ervoor dat alle documenten op punt staan.

Zij houden vaak het documentbeheersysteem of Electronic Document Management System (EDMS) up-to-date en kijken tekeningen na.

Documentbeheerders checken documenten niet alleen theoretisch, maar gaan ook ‘in the field’ kijken of wat op papier staat wel degelijk klopt met de werkelijkheid.

skills en eigenschappen

De ideale skills en eigenschappen van Document Controllers? Betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en enthousiasme. Nauwkeurigheid is daarbij de basis: de alfa en de omega.

Documentbeheerders zijn ook uitblinkers: alles wat hen interesseert, willen ze heel erg goed doen. Een natuurlijke dosis lef en zelfverzekerdheid zijn daarbij geen overbodige luxe.

Verder is technische kennis belangrijk, onder meer van AutoCAD. Naast theoretische technische kennis, weet je ook je mannetje te staan in alles wat met inspectie te maken heeft.

Document Controller: vacatures

Aan de slag als documentbeheerder? Bekijk dan zeker onze vacatures! Of solliciteer spontaan. Wij houden van initiatief!

Solliciteer nu! Bekijk vacatures

Document Controller: iets voor jou? | Netwerk - Technische jobs

Netwerk geeft je een plaats

Wij zorgen ervoor dat jij als Document Controller aan de slag kan binnen boeiende en spraakmakende projecten die volledig bij jou passen. Altijd goed begeleid, altijd correct gebriefd, zodat we er samen always a great job van maken.

We helpen je groeien en zorgen voor de nodige opleiding binnen je job als Documentbeheerder. Een correct salaris met extralegale voorwaarden en gezellige drinks? Check!

Wil jij deel uitmaken van ons geweldige team? Vul dan snel je gegevens in en deel je cv. Graag tot snel!

 

 

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Als je je meest recente CV meestuurt, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor je. We zijn blij met cv's in pdf, doc of docx formaat.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!