Planmakers, detaillisten en doorzetters.
Wil jij ook in ons team?

Kom bij ons team!

Actuele designer jobs

Een designer bij Netwerk is iemand die technische tekeningen maakt.
Onze designers staan op velerlei werven, in tal van ploegen, in heel veel verschillende bedrijven. Vaak is dat in construction of in shutdown / turnaround projecten.

Wat doen onze designers / tekenaars?

Als designer loop je mee van het begin van het project tot het einde, van aankoop tot site inspection. Je werkt samen met aankoop en project ingenieurs, kan je mannetje staan in stressvolle situaties en weet je werk te verdedigen. Ook als er een deadline nadert. Of zelfs heel dichtbij is.

Belangrijkste eigenschappen

Wat onze designers allemaal gemeen hebben, is dat ze sympathiek en intuïtief zijn.
De technische designer combineert zijn gevoel voor humor en gereserveerdheid om van zijn job always a great job te maken.

Het belangrijkste is dat je als designer alles tot in de details afwerkt. Jij bent een Doorzetter pur sang. Je maakt je werk graag af, zelfs als het tegenzit.

Wat je moet kunnen en kennen

Uiteraard moet je ook een aantal skills en de nodige kennis hebben. In veel gevallen is ervaring even belangrijk als theoretische kennis.

Topprioriteit is kwaliteit.

Omdat je vaak in een internationale ploeg terechtkomt, is talenkennis belangrijk. De opdrachtgever is vaak Nederlandstalig, dus Nederlands is een must. Internationaal en dus ook Engels. Frans en Duits zijn pluspunten.

Sinds een jaar of 15 zijn computers en software niet meer weg te denken, ook niet op de werf. Daarom dat kennis van en kunde om met specifieke software te werken essentieel is. Dit verschilt van project tot project, maar Autocad en Inventor zijn net als Office basiskennis.

Pas jij in dit plaatje?
Dan geven we jou graag een plaats!

Solliciteer nu!

Netwerk geeft je een plaats

Wij zorgen ervoor dat jij aan de slag gaat binnen boeiende en spraakmakende projecten die bij jou passen. Altijd goed begeleid, altijd correct gebriefd. Zodat we er samen always a great job van maken.

We helpen je groeien en zorgen voor opleiding.
Een correct salaris wordt aangevuld met extralegale voorwaarden en gezellige drinks.
Jij wordt deel van ons geweldige team!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
    Als je je meest recente CV meestuurt, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor je. We zijn blij met cv's in pdf, doc of docx formaat.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Bredabaan 859 - 2930 Brasschaat
Hendrik van Veldekesingel 150 - 3500 Hasselt

Vacatures in België >>

Op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.