Op zoek naar een job als Technisch tekenaar?

Ben je technisch opgeleid, kan je een project in goede banen leiden en ben je op zoek naar een nieuwe job als Technisch tekenaar?

Ontdek hieronder wat deze boeiende job bij Netwerk precies inhoudt en/of bekijk meteen onze laatste vacatures voor technisch tekenaars!

Kom bij ons team!

Wat is een Technisch tekenaar?

Een Technisch tekenaar is van vele markten thuis. Wat doet een Technisch tekenaar bij Netwerk? Je loopt projecten mee door, van begin tot einde, van aankoop tot site inspection. Samen met aankoop en projectingenieurs verpulver je elke deadline.

Je bent sympathiek en intuïtief, maar hebt ook een humoristisch kantje. Dat zal op de proef gesteld worden bij je hilarische collega’s, maar natuurlijk schrikt geen enkele uitdaging jou af. Toch kan je ook gereserveerd blijven in serieuzere situaties.

Je werkt alles tot in de details af. Je schoonmoeder schrikt van hoe nauwkeurig jij kan zijn. Spijtig dat zij niets kent van design-technische termen.

skills, kennis en ervaring

Ervaring en theoretische kennis zijn belangrijk, maar jouw topprioriteit is altijd kwaliteit. Wat je collega’s over je zeggen? “Wat hij/zij aanraakt, verandert in goud!

Je komt terecht in een internationale ploeg. Talenkennis is dus belangrijk (lees: je kan je moppen probleemloos vertalen). Nederlands is een must, maar Frans, Engels en Duits zijn een pluspunt.

Het is weinig verrassend dat je AutoCAD, Inventor en MS Office onder de knie moet hebben. Op de hedendaagse werf wordt er ook met andere computerprogramma’s gewerkt. Ook daarin vind jij snel je weg.

Tot slot hou je ervan om in teamverband te werken: alleen ga je sneller, samen geraken we verder!

Technisch tekenaar: vacatures

Wil jij aan de slag als Technisch tekenaar? Bekijk dan zeker onze vacatures! Of solliciteer spontaan. Wij houden van initiatief!

Solliciteer nu! Bekijk vacatures

Technisch tekenaar & designer - Netwerk - Technische jobs

Netwerk geeft je een plaats

Wij zorgen ervoor dat jij als Technisch designer aan de slag kan binnen boeiende en spraakmakende projecten die volledig bij jou passen. Altijd goed begeleid, altijd correct gebriefd, zodat we er samen always a great job van maken.

We helpen je groeien en zorgen voor de nodige opleiding binnen je job als Technisch tekenaar. Een correct salaris met extralegale voorwaarden en gezellige drinks? Check!

Wil jij deel uitmaken van ons geweldige team? Vul dan snel je gegevens in en deel je cv. Graag tot snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Als je je meest recente CV meestuurt, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor je. We zijn blij met cv's in pdf, doc of docx formaat.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!