Een job als Projectcoördinator?

Ben je technisch opgeleid, kan je een project in goede banen leiden en ben je op zoek naar een nieuwe job als Projectcoördinator?

Ontdek hieronder wat deze boeiende job bij Netwerk precies inhoudt en/of bekijk meteen onze laatste vacatures voor projectcoördinatoren!

Kom bij ons team!

Wat is een Projectcoördinator?

Projectcoördinator is een algemeen begrip. Wat doet een Projectcoördinator bij Netwerk? Je houdt het technisch overzicht over een specifiek deel van een werf. Daarbij check je alles: van voorbereiding tot opvolging. Je kan zowel een eerste schets tekenen als een verbetertraject.

Jouw vlotte babbel en enthousiaste houding zorgen ervoor dat je je ploeg en al je collega’s meekrijgt. Alle neuzen wijzen in dezelfde richting én iedereen is goed op de hoogte van zijn of haar taken binnen het project. Je stuurt bij waar nodig en laat los waar het kan.

Je bent ijverig en volhardend en natuurlijk heb je ook heel wat praktische skills. Je kan aarden op veel verschillende werven, in veel verschillende bedrijven en in tal van ploegen. Meestal kom je terecht in construction of in shut down / turn around projecten.

Skills, kennis en ervaring

Als Projectcoördinator maak je van kwaliteit je bovenste prioriteit. Je stelt een plan op waarmee je heel de scope vastlegt met alle verantwoordelijkheden voor alle disciplines: jouw houvast. Bovendien communiceer je dit plan vlotjes naar alle betrokken collega’s.

Je komt vaak in een internationale ploeg terecht. Daarom kan je niet alleen de neuzen, maar ook the noses, les nez und die Nasen in de juiste richting krijgen. Nederlands is dus een must. Frans, Engels en Duits zijn pluspunten.

Een moderne werf draait natuurlijk ook op specifieke computersoftware. SAP, Vision, Lotus Notes, MS Office, Sharepoint, ROSER en WELD-IT zijn dan ook basiskennis. En weet je het toch even niet meer? Dan vind je probleemloos de juiste tutorial op YouTube.

Tot slot hou je ervan om in teamverband te werken: alleen ga je sneller, samen geraken we verder!

Projectcoördinator: vacatures

Wil jij aan de slag als Projectcoördinator? Bekijk dan zeker onze vacatures! Of solliciteer spontaan. Wij houden van initiatief!

Solliciteer nu! Bekijk vacatures

Een job als Projectcoördinator - Netwerk - Technische jobs

Netwerk geeft je een plaats

Wij zorgen ervoor dat jij als Projectcoördinator aan de slag kan binnen boeiende en spraakmakende projecten die volledig bij jou passen. Altijd goed begeleid, altijd correct gebriefd, zodat we er samen always a great job van maken.

We helpen je groeien en zorgen voor de nodige opleiding binnen je job als Projectcoördinator. Een correct salaris met extralegale voorwaarden en gezellige drinks? Check!

Wil jij deel uitmaken van ons geweldige team? Vul dan snel je gegevens in en deel je cv. Graag tot snel!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Als je je meest recente CV meestuurt, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor je. We zijn blij met cv's in pdf, doc of docx formaat.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!