Sarah, amazone en veiligheidsassistente

Elke dag na het werk ga ik paardrijden. Aangezien ik wedstrijden in dressuur en jumping rij, is het nodig om veel te trainen. Zowel het paard als de amazone hebben veel training nodig: practice makes perfect.
Zondagen zijn meestal wedstrijddagen, er blijft dus weinig tijd voor andere zaken.
Voor mij is paardrijden dan ook meer een passie dan een hobby.

Ik assisteer in veiligheid en administratie op de dienst faciliteiten bij ExxonMobil in Machelen. Af en toe vervang ik een collega tijdens een veiligheidstour op de kleinere werven. Ik vind veiligheid erg belangrijk omdat mensen in de eerste plaats werken om te leven en niet leven om te werken. Het leven laten tijdens het werk zou dan ook zonde zijn.

Netwerk neemt de tijd om zijn werknemers te leren kennen. Zo krijgt de klant gegarandeerd de juiste persoon voor de juiste job. Ook naar medewerkers doet Netwerk het goed: mij hebben ze altijd al goed geholpen en steeds geantwoord op mijn vragen. Dat kan ik niet altijd van andere bedrijven waar ik ooit werkte zeggen.

Netwerk maakt er een punt van om steeds te gaan voor “Always a great job”.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!