Nadia, kaligrafiste en fleet manager

Naast mijn werk bij Netwerk hecht ik enorm veel belang aan mijn gezin. Ik ben gelukkig getrouwd en heb een geweldige zoon. Daarnaast ben ik gefascineerd door schoonschrift en kleuren. Als ik bezig ben met kalligrafie, dan kom ik echt tot rust. Je moet je zeer goed concentreren, letter per letter, om een goed resultaat op je blad te bekomen.
Als kind deed ik al niets liever dan met kleuren bezig zijn. Kleurboeken waren dan ook altijd een verzameling voor mij. Toen mijn zoon als kleuter, nu bijna 15 jaar geleden, vroeg om samen te kleuren was ik er altijd als de kippen bij om dit als volwassene terug te mogen doen. Sinds enkele jaren is kleuren voor volwassenen geen uitzondering meer en kan ik volop met kleuren spelen.

Mijn job bestaat vooral uit het beheer van wagenpark en facturatie. Voor het wagenpark werk ik vooral samen met de garages en onze makelaar om onze wagens zo goed mogelijk op punt te houden. Ik verzorg het volledige beheer; wissels bij einde projecten, wissels bij einde leasing, probeer de bestuurders zoveel mogelijk te helpen bij pech en ongevallen…
Voor de facturatie moet ik rekenen op de goedgekeurde getekende timesheets van onze medewerkers om de facturen correct te kunnen opmaken.

Na een 18-jarige carrière achter de rug te hebben in de vleeswarensector ben ik bij Netwerk terecht gekomen. Dit was voor mij een hemelsbreed verschil, een volledige ommezwaai.

Hier merkte ik vanaf de eerste dagen dat ik hier meetel en dat er geluisterd wordt naar de mens achter de collega.
Always a great job betekent voor mij: ik doe mijn job ontzettend graag en kom dan ook met alle plezier werken, of het nu maandag of vrijdag is.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!