Iedereen kan naar de supermarkt maar toch liever de delicatessenwinkel waar gericht naar de smaak van de klant “gecatered” wordt.

Ik presenteer op concerten en concertweekends voor een Symphonisch Pop Orkest. Je ziet me elk jaar op het podium bij de jaarconcerten en doorheen het jaar op verschillende speciallekes: Blauwe zaal in de Singel, 11 juli viering in het Rivierenhof, themaconcert voor Ziekenzorg regio Kempen, enzovoort. Verder heb ik nog wat stemgebonden vrijetijdsmomenten: ik zing in een coverband en lees luisterboeken in.

Voor Netwerk ben ik actief als een Technisch/Administratieve kracht. 4-talig inclusief Duits brengt mij op dit moment onder dak bij BASF maar dat contract is normaal gezien maar tot einde maart.
Ik heb ook de functie van QC/QA assistente vervuld. Communicatie vanop de vloer, lassers en de meestergasten, naar de hogere regionen. Registratie van al de gelegde lassen met “naam en toenaam” en de controles NDT voor elke plaats op het Project. Dat was bij Eiffage (Iemants-Smulders-Willems) verspreid over de 3 vestigingen. SUPERLEUK!

Ik kwam/kom ook in aanmerking voor werfsecretaresse bv, dus administratief, commercieel inslagje kan, assistentie voor verscheidenen niveaus en technisch ingekleurd met een voorgeschiedenis uit Piping, PTFE, Welding,… en nu dan Chemie/Petrochemie. Goeie schrijfster en goeie presentator/presentaties, altijd goed voor locomotiefteksten voor presentaties, meetings met verschillende niveaus in een begrijpelijke unitaal gieten, enz.
Een explosieve persoonlijkheid perfect op een plaats waar er opeens veel moet gebeuren en de maturiteit om er de schouders onder te zetten.

Always a great job

Always a great job, een job waar je je ei kwijt kan en van zodra de Feu Flamme misschien wat minder zou zijn, kan je naar een ander project vloeien, al dan niet binnen dezelfde groep. Het is fijn dat je een vertegenwoordiger hebt die jou kent en die je als dusdanig bij een klant kan aanbrengen.

Iedereen kan naar de supermarkt maar toch liever de delicatessenwinkel waar gericht naar de smaak van de klant “gecatered” wordt.

Geen oeverloos rondgeren als je een nieuw project zoekt. Wanneer je naar een intake mag komen is het meestal direct goed. De ratio “hit and miss” ligt redelijk 1 op 1, da’s altijd goed voor inzet, zelfvertrouwen en humeur. Ik heb bij Netwerk altijd de persoonlijke benadering kunnen appreciëren, je voelt je nooit een nummer. Als je je bijvoorbeeld tegen wil en dank eens ziek moet melden, is het fijn dat je de stem aan de andere kant van de lijn kent en voelt het ook gemeend als ze je beterschap wensen.
Ik ben al 2 keer naar een volgende account manager doorgeschoven waarna of wanneer de vorige ‘vertrok’. Een gewoonte in de sector, weet ik wel, maar dat voelt toch niet altijd vers en daisy. Zolang ik echter geen problemen mijn kant zie uitkatapulteren, hoop ik dat het stenen in het water zijn. Tot nu toe werd alles netjes opgevangen en liepen mijn opdrachten gewoon verder.

Het is fijn als er ‘iets is’ (zeeeeer ruime omschrijving) dat je het gevoel hebt dat ze net dat beetje extra doen om alles terug in goede banen te krijgen. Ik doe dat altijd zelf voor mijn klanten en het is fijn te merken dat ik daar ook op mag rekenen.
Ook bij Netwerk, en niet het minste!! Papierwerk en contracten zijn in orde. Aanpassingen worden snel en adhoc doorgevoerd.

En er wordt op tijd uitbetaald!

Word jij mijn collega?

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Als je je meest recente CV meestuurt, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor je. We zijn blij met cv's in pdf, doc of docx formaat.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!