Ingenieurs maken de wereld beter

Technieken en methodes

Ingenieurs maken de wereld beter door technieken en methodes te bedenken die ons leven een stuk makkelijker maken. Denk aan een vloerverwarming onder het wegdek, minder stress bij premature baby’s, minder vette chips,  binnenvaartschepen laten binnenvaren zonder bemanning door sensoren en nog veel meer. Lees hierover meer in het artikel op HLN: zo maken ingenieurs de wereld beter. 

Zij zoeken een naar oplossing voor hedendaagse problemen en vergemakkelijken veel voor ons. Begin 2020 kwam Covid-19 tevoorschijn en was de hulp van Bio-ingenieurs cruciaal. Zij zijn de wetenschappers die op een korte tijd een vaccin ontwikkelden voor Covid-19. 

Ingenieurs bij Netwerk

We zijn primair actief in de sector: Oil&Gas, (petro)chemie en energie. Daarnaast werken we ook samen met bedrijven actief in de food, metaal en farma sector. We zijn steeds op zoek naar verschillende profielen in deze sectoren.

We zijn steeds op zoek naar verschillende ingenieurs binnen de sector farma. 

Vacatures

Benieuwd naar meer? Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van al het nieuws

 

Facebook                  Instagram                    LinkedIn

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!