Recruiter Antwerpen

Ben je op zoek naar een dynamische functie waarin je een echte impact kan maken op zowel de groei van ons team als de tevredenheid van onze klanten? Past een cultuur waar transparantie, professionaliteit en menselijkheid voorop staan bij jou? Kom dan ons team versterken bij Netwerk, waar jouw passie voor recruitment en expertise rechtstreeks bijdragen aan ons succes!

Als recruiter bij Netwerk speel je een centrale rol in het wervingsproces. Je taken omvatten het opstellen en verspreiden van vacatureteksten, het diepgaand analyseren van behoeften van zowel kandidaten als het bedrijf, en het proactief benaderen van potentieel talent. Naast het organiseren van interviews, belichaam je onze kernwaarden door je enthousiasme en persoonlijke betrokkenheid bij elke kandidaat. Je brengt verfrissende recruitment ideeën naar voren en bent een drijvende kracht achter onze employer branding strategie.

We zoeken een echte ambassadeur voor Netwerk. Iemand die van nature gericht is op resultaten en zelfstandig kan werken. Jouw enthousiasme en veerkracht inspireren anderen. Hoewel ervaring in recruitment een pre is, zijn een sterke affiniteit met techniek en de bereidheid om snel te leren essentieel. Daarnaast verwachten we dat je:

  • Ondernemend en gericht op resultaten bent,
  • Uitstekende vaardigheden hebt in plannen en organiseren,
  • Vloeiend Nederlands en Engels spreekt,
  • Bedreven bent in het gebruik van digitale hulpmiddelen en professionele platforms,
  • Een positieve en sterke communicator bent.

 

Als onderdeel van het Netwerk team ben je klantgericht, resultaatgericht en een echte teamspeler. Je bent zelfstandig, stressbestendig en flexibel, wat essentieel is om te kunnen inspelen op de dynamische behoeften van onze klanten en de markt.

Bij Netwerk wordt initiatief gewaardeerd en ondersteunen we zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Je maakt deel uit van een ondersteunend team dat streeft naar excellentie. We bieden een aantrekkelijk salaris, aangevuld met een flexibel cafetariaplan dat je toestaat om voordelen af te stemmen op je persoonlijke en professionele behoeften, samen met uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Solliciteer

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Als je je meest recente CV meestuurt, kunnen we onmiddellijk aan de slag voor je. We zijn blij met cv's in pdf, doc of docx formaat.

Rob Roofthooft

+32 3 361 41 52
ALWAYS A GREAT JOB! Netwerk is specialist in projectondersteuning (projectsourcing) van technisch hooggekwalificeerde profielen. We zoeken en plaatsen mensen op de meest uiteenlopende plaatsen, daar waar het nodig is. Eén van onze troeven is het maken van een goede match: de juiste kandidaat voor de juiste job. Zorgen dat precies die talenten aanwezig zijn die nodig zijn om van een job always a great job te maken.

Werken bij Netwerk? Dat ziet er zo uit:

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!