Senior Recruiter Rob

In de dynamische wereld van engineering en werving, is er een naam die opvalt bij Netwerk: Rob, onze senior recruiter. Met twee jaar ervaring bij Netwerk, heeft Rob een cruciale rol gespeeld in ons team, en zijn reis is zowel inspirerend als voorbeeldig. Hij heeft al heel wat watertjes doorzwommen, zowel als recruiter dan als mens. Een verhaal van passie en groei.

Een kleine inkijk in zijn hoofd!

De originele versie van dit artikel verscheen eerst in de Netwerk Gazet van oktober 2022

De Start van een Reis

Rob’s avontuur bij Netwerk begon tijdens de uitdagende tijden van de coronapandemie. Als senior recruiter, werd hij snel de partner-in-crime van zijn collega’s, waarbij zijn rol verder ging dan het traditionele recruitment. Rob’s aanpak is uniek: hij combineert zijn uitgebreide ervaring in het veld met een oprechte interesse in de emotionele en persoonlijke aspecten van kandidaten. Het is deze aanpak die hem onderscheidt en waarmee hij de ware potentie van elke kandidaat naar boven brengt.

Meer dan Alleen Werk

Rob’s filosofie is dat het bij recruitment niet alleen gaat om het vinden van de juiste vaardigheden, maar ook om het creëren van een gevoel van thuishoren. Hij gelooft sterk dat wanneer mensen zich ergens deel van voelen, ze pas echt schitteren. Deze overtuiging wordt weerspiegeld in zijn interacties met kandidaten, waarbij hij verder kijkt dan hun professionele kwaliteiten en hen als individuen ziet.

Een Teamspeler en Probleemoplosser

Rob’s vaardigheden beperken zich niet tot recruitment. Hij speelt ook een belangrijke rol in commerciële acties en promoties en stapt in wanneer accountmanagers niet beschikbaar zijn. Zijn zelfvertrouwen in zijn recruitment- en HR-vaardigheden is een bron van inspiratie en ondersteuning voor zijn collega’s.

Leven buiten het Werk

Wanneer de werkdag voorbij is, vindt Rob ontspanning in het sociale leven. Hij heeft een passie voor lekker eten en restaurants, waar hij zich op zijn gemak voelt. Zijn competitieve geest komt ook tot uiting in tafelvoetbal, waar hij zelfs de titel van Belgisch kampioen heeft veroverd. Deze activiteiten weerspiegelen zijn dynamische en veelzijdige persoonlijkheid.

De Toekomstvisie

Bij Netwerk heeft Rob een aanzienlijke mate van autonomie en betrokkenheid bij diverse taken. Hij ziet zijn toekomst bij Netwerk als een kans om brede kennis op te doen en deze in te zetten voor innovatieve oplossingen. Hij benadrukt het belang van veelzijdigheid boven het nastreven van één specifieke vaardigheid of functietitel.

De Werkcultuur bij Netwerk

Rob waardeert de amicale werksfeer bij Netwerk enorm. De bedrijfswaarden van fatsoen, transparantie, warmte en menselijkheid resoneren sterk met hem, en hij ziet deze als de basis voor een familiale en vriendelijke omgeving. Deze waarden creëren een evenwicht tussen professionaliteit en persoonlijke betrokkenheid, waarbij collega’s altijd beschikbaar zijn om elkaar te ondersteunen, zowel tijdens als na werktijd.

Conclusie

Rob’s verhaal bij Netwerk is er één van passie, groei en toewijding. Zijn unieke benadering van recruitment, gecombineerd met zijn betrokkenheid bij het team en zijn passies buiten het werk, maken hem tot een onschatbare kracht binnen Netwerk. Zijn toekomstplannen en visie op persoonlijke ontwikkeling en teamwork weerspiegelen de kernwaarden van ons bedrijf. Rob is niet alleen een senior recruiter; hij is een mentor, een teamspeler en een inspiratiebron voor ons allen.

Meteen een meeting plannen met Rob?
Dat kan!

 


Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!