Van boekhouder tot CEO, maar altijd een verteller.
Dat is Kevin.

De afgelopen jaren heb ik me meer en meer verdiept in de manier hoe strategie bepalend is voor de financiële ontwikkeling van een onderneming. Toen ik 14 jaar geleden als boekhouder bij Netwerk startte, was dat een heel ver van mijn bed show. Sales, dat heeft een rechtstreekse impact op mijn materie. Althans, dat was mijn grote geloof destijds. Boy was I wrong! 

Voortschrijdend inzicht

Naarmate de tijd vorderde, leerde ik enorm veel bij. Ik neem alle informatie in mij op, laat het malen en vertel die informatie als een verhaal aan de volgende. Ik had er nooit echt over nagedacht, maar een sessie zelfreflectie leerde me dat ik mezelf zelden profileer als haantje de voorste. Ik beslis evenmin impulsief.
Nee, ik ben het beredenerend type, iemand die SWOT analyses maakt en erover …vertelt. Inzichten geven.
Het slagveld in kaart brengen.
Uitleggen waar de valkuilen (kunnen) liggen. 

Ik laat mensen op die manier ook groeien. Hun talenten en potentieel aanvullen met een financieel luik. Daarnaast geloof ik sterk in de keuzes en beslissingen van anderen, zeker op domeinen waar zij sterker in zijn dan ikzelf.  

Getalenteerd team van 200

De 200 talenten die we vandaag bij Netwerk hebben rondlopen, vormen voor mij de inspiratie om net als zij elke dag het beste van mezelf te geven. En dat beste, dat is de afgelopen jaren sterk geëvolueerd. Na 12 jaar financiële rapporten en analyses maken, stapte ik in maart 2020, net voor de pandemie, mee in de directie. Samen met Inge en Stijn geef ik sindsdien mee richting aan het verhaal van Netwerk. 

Grote botten

En sinds januari loop ik rond in de CEO-botten van Stijn. Ik volg hem op als CEO. Een stevige taak, met grote botten. Zevenmijlslaarzen met ambitie. Gelukkig blijft Stijn nog wel een tijdje meelopen. Zijn rol binnen Netwerk is nog niet uitgespeeld. Gouden expertise, kennis, commercieel inzicht en netwerkkwaliteiten laat je zomaar niet buiten wandelen.

Samen bouwen we verder en bieden we het hoofd aan de uitdagingen van vandaag en morgen. Met een zeer grote ambitie, maar de kern blijft hetzelfde: de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plaats (en aan het juiste tarief). Always a great job.
Zo werd het mij 14 jaar geleden geleerd. Iets van paplepel. 

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!