Administratieve kansen in de Antwerpse haven!

Waar de media bericht over een “tekort aan administratief personeel” zien wij voor onze mensen vooral heel veel kansen en opportuniteiten.

Met bijna 20 jaar ervaring in de Antwerpse haven, is onze neus lichtjes bevoorrecht wat trends betreft. We schrikken dan ook niet van de koppen in de media die schreeuwen dat er een enorm tekort is aan administratief personeel in de haven. En daarbuiten trouwens ook, neem het van ons aan.

De koppen in de media verschijnen na een noodkreet van belangenorganisatie VOKA omdat er tal van administratieve functies niet meer kunnen worden ingevuld. Tel daarbij de historisch lage werkloosheidsgraad en je begrijpt dat bedrijven het warm krijgen: als er niemand gevonden wordt om bij te staan in de administratie, dan hebben ze een groot probleem.

Als het niet in de administratie zit, is het niet gebeurd

Het administratieve luik bij onze klanten is enorm belangrijk. Elke stap die op de werf wordt gezet, moet worden gedocumenteerd om veiligeheids- en aansprakelijkheidsredenen. Stel je voor dat dat niet meer in orde is? Slecht idee.

Momenteel worden er taken herverdeeld en doorgeschoven onder collega’s, maar dat leidt binnen afzienbare tijd tot een onhoudbare situatie. De werkdruk stijgt en vaak lijdt de kwaliteit van het werk daar onder. Ook een slecht idee.

De kop in het zand steken is wel het aller slechtste idee. En dat doen wij bij Netwerk niet. Nee, we kijken vooruit en zoeken samen met onze klanten naar oplossingen. In dit geval is de oplossing helaas niet zo eenvoudig.

We zoeken mensen die

  • flexibel,
  • betrouwbaar,
  • integer,
  • nauwkeurig en
  • goedgezind zijn.

En die met plezier af en toe eens mompelen “Ik doe hier verdomme altijd alles.”.

Leve het netwerk van Netwerk!

Ons netwerk, da’s goud waard. Zo hebben we onze goedgevulde database waar heel wat technisch administratieve krachten in terug te vinden zijn. Veel aan het werk, maar ook veel op zoek naar een nieuw project. Klinkt als een win-win? Dat is het ook!

Daarnaast hebben we ook overal onze oren en ogen open.
En goede ogen en oren worden actief beloond met de wervingspremie.

 

WAT IS EEN TECHNISCH BEDIENDE?

Als Technisch Administratief Bediende ben je de lijm tussen administratie, praktische regeling van alledag en mensen. Jij regelt alles zodat de rest van het team z’n werk kan doen. Van containers, telefonie en printers … tot de koffiebonen toe.

Daarnaast zorg je ervoor dat de technische documentatie netjes geklasseerd en up-to-date is. Je volgt offertes op bij leveranciers, meldt storingen en mompelt af en toe “Ik doe hier godverdomme alles!”.

Je bent een bezige bij die iedereen kent en iedereen weet je naar waarde te schatten. Want je bent het waard!

SKILLS EN EIGENSCHAPPEN

Voor een Technisch Administratief Bediende is elke dag anders. Vind je dat erg? Nee! Je flexibiliteit is enorm, hoewel deze vaak getest wordt. Verder werk je erg gestructureerd en nauwkeurig en vergeet je daardoor zelden iets, ook al is het soms een heksenketel.

Je bent zo betrouwbaar en integer dat iedereen je alles toevertrouwt. Jouw people skills zijn groot genoeg om een hele werf te begrijpen. Aangezien je vooral met de administratieve kant van de techniek in aanraking komt, is technische kennis geen vereiste.

Gezonde interesse voor technische objecten is uiteraard wel net zo prettig als Technisch Bediende. Office is je tweede natuur en communiceren doe je van nature erg goed, over alle niveaus heen. Je bent een kei in SAP en houdt het overzicht waar anderen dat verliezen!

Meer weten?
Neem dan contact op met Dennisse!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wil jij met ons aan de slag of heb je een vraag?
Dennisse helpt je met plezier!

 

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!