Jaarlijks op 1 Maart is het Complimentendag. Dit is een Nederlands initiatief dat dateert van 2003 en begon onder de naam Nationale Complimentendag. Na verloop van tijd werd dit uitgebreid naar meerdere landen.

Ontvang jij ook zo graag complimentjes? Een complimentje ontvangen doet altijd wel deugd! Op complimentendag draait het allemaal om het geven van oprechte aandacht en je persoonlijke waardering uitspreken naar anderen. Deze twee zaken zijn niet te koop, maar raken de mens wel het diepst. Daarom is Complimentendag niet zoals alle andere feestdagen. 

Zeker in Covid-tijden, is het belangrijk om je oprechte waardering uit te spreken naar andere mensen. De maatschappij draait sneller en sneller, alles gebeurt meer en meer digitaal. Hierdoor wordt het meeste contact beperkt tot het transactionele en ruimte voor menselijkheid valt nog meer weg. Dat weegt op de hele maatschappij. Maar met een klein complimentje kan je iemands dag helemaal veranderen en verbeteren!

Benieuwd hoe we dit bij Netwerk realiseren?

INTUO

INTUO
Netwerk gebruikt sinds januari Intuo. Dit is een mensgerichte talentmanagement tool waar je alle functioneringsgesprekken, complimentjes, feedback en ruimte voor verbetering kan terugvinden. Intuo ondersteunt mensen bij hun persoonlijke groei.

Er gingen bij Netwerk al heel wat complimentjes over en weer. Engagementscore is al op +50%. Netwerk is dus al met ruim de helft actief aan het meewerken. Door gebruik te maken van deze tool, volgt Netwerk zijn werknemers op en geeft natuurlijk ook een complimentje of twee!

Hierdoor wordt de werkdruk ook verlaagd. Een verlaagde werkdruk plus een complimentje erbij is alleen maar bevorderend voor de werknemers! 

Volg ons op Instagram voor meer content!

Netwerkgroup

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Vacatures in België >>

NETWERK TECHNICAL STAFFING BV

NL 852.713.770 B01
TEL +32 483 47 75 83

Wilgenbos 14 - 20
3311 JX Dordrecht

KvK nummer: 57738025

Vacatures in Nederland >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Altijd meteen op de hoogte?
Schrijf je in op de nieuwsbrief!