Werken als engineer in life sciences

 

Concrete vacatures

Ben jij onze volgende Engineer Life Sciences?

 

Solliciteer nu!

Goed dat je er bent! Iemand met jouw kwaliteiten is precies wat we nodig hebben. Je hecht belang aan gezondheid wereldwijd, je wil innovatie en je wil werken bij een vooraanstaand multinational!

Niet alle Life Science bedrijven zijn hetzelfde. Jij wil een verschil maken, net zoals Albert Bourla en het Vlaams Instituut Biotechnologie! “Extraordinary times call for extraordinary measures”, zoals Alex Gorsky ooit zei. 

 

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor Netwerk

Jij wil meewerken aan gezondheid wereldwijd en werken bij een vooraanstaand multinational . Jij wil je kennis inzetten voor de beste. Liefst voor Bayer, Sanofi, Janssen of Pfizer.

Wel, in dat geval zit je goed bij Netwerk. Wij geven mensen een plaats binnen projecten in Mechelen waar je een grote impact hebt op de maatschappij wereldwijd. Veel van onze klanten hebben ook doorgroeimogelijkheden.

Onze projecten variëren van 1 jaar tot enkele jaren, zodat je op korte tijd enorm veel ervaring kan opdoen.

 

Ik wil gebeld worden

Hoe gaan we te werk?

Bij Netwerk zijn we pas tevreden als jij dat ook bent. Onze leuze is dan ook “always a great job”. Zo gaan we te werk bij het begeleiden van jouw zoektocht naar een project:

1/ Eerste contact


We maken kort telefonisch of on-site kennis. Met wat geluk gaan we meteen over naar stap 2, anders leggen we een fysieke of een digitale afspraak vast.

2/ Hoe kunnen we je helpen?


Samen bekijken we je vraag langs alle kanten.
Waar pas jij perfect in? Welke uitdagingen ga jij graag aan? Voor hoelang? Wanneer wordt je project opgestart? Pas je in een team?

3/ Aan de slag


Daarna gaan we aan de slag om de perfecte project te vinden voor jouw expertise. Ons recruitmentteam werkt zowel met klassieke methoden (wij bellen graag met onze mensen) als met moderne tools.

 4/ Regelmatige check-in


Het is voor ons erg belangrijk dat een project goed loopt. Daarom houden we ook na de start van het project contact. Je accountmanager Carine checkt regelmatig in bij jou en bij je werkgever. 

Concrete vacatures voor Life science engineers

Stel je vraag meteen aan Carine!

Wil jij met ons aan de slag of heb je een vraag? Carine helpt je met plezier!

Ik heb een geschreven vraag (BE)

basisgegevens en CV
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bel me maar terug (BE)

basisgegevens en CV
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Netwerk NV

BE 0860.110.183
TEL +32 3 237 25 37

Desguinlei 22
2018 Antwerpen

Bredabaan 859 - 2930 Brasschaat
Hendrik van Veldekesingel 150 - 3500 Hasselt

Vacatures in België >>

over netwerk

We zijn steeds op zoek naar de mens in de klant, de sollicitant en de collega. Dit trekt mensen aan met ambitie. Onze professionals zijn nieuwsgierig, trots, behulpzaam en ook een beetje zelfkritisch, vooruitdenkend, vriendelijk, klantgericht en fatsoenlijk.

Op de hoogte blijven?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.